Vellykket jentecamp

Det ble en minnerik jentecamp med Andrea Dalen.

Det var lagt opp til tre innholdsrike dager for de over 20 jentene som deltok på campen, og skal vi tro dem så var det alt annet enn kjedelig. Jentene kom fra både Ringerike, Stavanger og Gjøvik.

Dagene forløp i fystrening, ballspill, lek, teori, istrening og avslapping i garderoben. Når vi spurte jentene hva som hadde vært best med campen så fantes det ingen like svar, det må være tegnet på en vellykket helg.

Vi fulgte jentene på isen i helgens siste økt og det var til tross for noen slitne kropper, en glød i øynene til dem alle. For det er ganske stort at en av landets beste spillere på kvinnesiden kommer opp til deg, sier navnet ditt og kommer med tips. Her er Andrea veldig god, hun så alle sammen og ga de rom for utvikling. 

Sammen med seg hadde Andrea andre kvinnelige spillere, de utgjorde en bukett av ledere som motiverte jentene til å satse videre med idretten vi alle brenner for.

Mina Isabell Killingstad, Karianne Myhre, Hedda Gjerde, Mabel Endrerud, Andrea Dalen og Ella Crawford.


Mina Isabell Killingstad har de siste årene spilt i Bambusa ligaen med Lillehammer samtidig som hun har studert ved NTG. Til høsten er det studier og satsing på hockey i USA som venter for henne.
Karianne Myhre, Ella Crawford og Mabel Endrerud er to lokale spillere på Ringerike Panthers damer. De kjenner mange av jentene fra før og er blant forbildene til mange av dem. Ella er i tillegg trener for to av jentelagene.
Hedda Gjerde er tidligere lagvenninne av Andrea, de startet å spille sammen og holdt sammen i mange år. Hedda ble for noen år siden rammet av Hjernesvulst, noe som satte kjepper i hjulene for karrieren. Søndag var hun med som leder og alt tyder på at skillsene sitter godt og at hockeygleden var stor. Vi håper det vil være mulighet for å se henne mer på isen fremover. 

Alt i alt vil vi si at dette var en stor suksess som vi håper kan gjentas!

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Eiendomsmegler 1
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri
Sparebank 1 Økonomihuset