Støtt klubben digitalt med Støtte-appen

Hurra - vi lar teknologien overta deler av salgsdugnaden! Støtte er en digital kronerullingstjeneste utviklet i samarbeid med Norges Idrettsforbund. 

Støtte-konseptet er et genialt konsept hvor du kan gi litt og litt for å støtte klubben din, og det beste av alt: Du merker det så vidt. Men for oss som klubb kommer dette til å bli avgjørende for fremtiden! I denne lille filmsnutten  kan du bli bedre kjent med Støtte.

Vi oppfordrer derfor alle våre medlemmer, støttespillere, fans osv til å laste ned appen og at flest mulig blir støttespillere. Enklere kan det ikke bli!

Appen lastes ned  her.

Appen gjør det mulig for alle som har Vipps å gi et lite kronebeløp som går til klubben hver gang du bruker penger fra en valgt konto. I hvilken som helst butikk, helt automatisk! Det betyr at klubben får litt penger fra veldig mange – jevnt og trutt. Og det beste av alt – du merker det så vidt. Men for oss betyr det all verden for å kunne gi deg og alle våre medlemmer det aller beste tilbudet.

Du finner klubben vår enkelt ved å søke i appen, og vi har opprettet formål du kan velge å støtte. Her kan det ved anledning dukke opp andre formål som passer med aktivitet eller behov. Du bestemmer hvor mange kroner – f.eks. 2, 5 eller 10 – som du vil gi hver gang du betaler noe. Du kan endre beløp eller sette på pause når som helst.

På forhånd TUSEN TAKK, det betyr enormt mye for både klubbens fremtid og alle barn og unge vi til daglig aktiviserer.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Eiendomsmegler 1
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri
Sparebank 1 Økonomihuset