Påmelding til sesongens Skøyte- og Hockeyskole!

Påmelding til sesongens Skøyte- og Hockeyskole!

Onsdag 9.oktober starter vi opp sesongens Skøyte- og Hockeyskole. Vi gleder oss til å se nye og kjente fjes på isen igjen utover høsten og vinteren. Tilbudet er helt gratis og det stilles ingen krav til forkunnskaper. Utstyr kan lånes.

Påmelding Skøyte- og Hockeyskolen 2024/2025

Med en lang periode uten egen ishall har det ikke vært mulig å holde våre rekrutteringsarbeid åpne, men nå kan vi endelig sette i gang sesongen skikkelig og åpne Skøyte- og Hockeyskolen 2024-2025. Vi er veldig takknemlig for alle som har jobbet hardt og stilt opp for å få dette til, og gleder oss stort til å se barna i full aktivitet på isen igjen.

Gratis tilbud
Skøyte- og Hockeyskolen er helt gratis, men krever medlemsskap i Ringerike Ishockeyklubb. Medlemskap i klubben er også gratis for deltakere på Skøyteskolen, og gjør at barn under 13 år er forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. Registreringen av medlemskap for nye kan gjøres via påmeldingen eller her:
Bli medlem i Ringerike Ishockeyklubb

Nybegynnertilbud - krever ingen forkunnskaper
Skøyteskolen er et tilbud for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Her får barna lære seg å gå på skøyter, og kjenne på mestring og trygghet gjennom lek og moro ute på isen. Skøyteskolen er et helt gratis tilbud, og nye som kommer vil bli tatt godt imot ved ankomst til ishallen.

Aldersgruppe
Barn født 2014 eller senere, jenter og gutter.

Tid og sted
Skøyteskole på onsdager fra kl 16.40 (organisert aktivitet kl.17.00-17.35) i Schjongshallen.

Utstyr
Påbudt utstyr på Skøyteskolen er hjelm, skøyter og hansker. Hjelm og skøyter kan lånes hos oss ved behov. Les mer om utstyr på siden her Hva trengs til aktivitet?.

Oppsummert

  • Skøyte- og Hockeyskolen er helt gratis.
  • Treningstid for Skøyte- og Hockeyskolen er onsdager fra kl. 16.40
  • Tilbudet gjelder jenter og gutter født 2014 og yngre.
  • Utstyr kan lånes
  • Det stilles krav til at deltaker er medlem i Ringerike Ishockeyklubb. Medlemskap for deltakere på Skøyteskolen er gratis. 

Trykk her for å lese mer om tilbudet

Påmelding via lenken under eller på undersiden. 

Påmelding Skøyte- og Hockeyskolen 2024/2025

På Skøyteskolen lærer man seg grunnleggende skøyteferdigheter. Det tar ikke mange gangene før barna blir stødige og da finnes muligheten hos Hockeyskolen for dem som ønsker å prøve ishockey med puck og kølle. 

Even Tangen Fosse
Even Tangen Fosse

Leder Hockey Akademiet,Administrasjon

even@ringerikepanthers.no 95790152

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Eiendomsmegler 1
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri
Sparebank 1 Økonomihuset