log in

Våre tilbud

ØNSKER DU Å LEIE?

DET ER NÅ ÅPNET FOR UTLEIE I SCHJONGSHALLEN FRA 20/6, KL.12.00

I Schjongshallen har vi både is og lokaler som kan stilles til disposisjon for arrangementer og sammenkomster av ønsket form. Våre tilbud passer for bedrifter, enkeltpersoner, grupper og idrettslag.

Vi tilbyr:

  • Utleie av isen
  • Lokaler til konferanser og firmaevent
  • Bursdagsselskaper

Utlån av nødvendig utstyr til aktivitet på isen er inkludert i tilbudene. 

Under vil du finne mer informasjon om de ulike tilbudene og prisliste.

KLIKK HER FOR OVERSIKT OVER TILGJENGELIGE ISTIDER

MER OM TILBUDENE

Utleie av isen

Ved tilgjengelig istid er det mulig å leie isen i Schjongshallen til treninger og ønsket formål. Vi tilbyr økter på 1 ½ time (75 min effektiv tid + 15 min iskjøring) og tilgjelgelige tider kan ses i istidkalenderen. Ønsker man flere dager på rad for avvikling av arrangementer og camper så er det også mulig. Da ber vi dere ta kontakt og fortelle oss om deres formål og planer. 

Barnehager og grunnskoler i Ringerike og omegn er velkommen hos oss, og kan låne isen gratis på dagtid. 

Lokaler til konferanser og firmaevent

Vi har flere lokaler til rådighet, som kan leies både med- og uten istid. For firmaer som ønsker istid tilbyr vi også instruktører på isen om ønskelig. Lokaler vi tilbyr er listet opp under.

Kafeteria: Her finnes det muligheter til å servere måltider, det er utsikt ut i ishallen og TV-skjerm som kan brukes av leier. Ønsker dere selv å tilberede måltider så er det muligheter på kjøkken/kiosk som ligger i kafeteriaen. 

Konferanserom med prosjektor: Vi har rom av ulike størrelser som kan brukes til konferanser. Har stiller vi med prosjektor og det finnes tavler på veggene i disse rommene. 

Møterom: Vi har flere møterom som kan bookes, alt etter deres behov. På møterommene i 2.etasje er det vindusrekker som gir godt dagslys, og rommene kan tilpasses deres ønsker i forhold til bordsammensetning. 

VIP-rom: Dette rommet kan brukes til konferanser, møter, foredrag eller lignende. Det er et større rom med godt dagslys og utsikt ned til isflaten. Her er det også vanntilgang og muligheter for å steke vafler om ønskelig.

For pensjonister

På dagtid ønsker vi å tilby lokaler til pensjonister som ønsker et samlingspunkt. Vi kan stille med kaffe, om ønskelig vaffeljern, pølsekoker eller lignende. Er dette interessant ber vi dere om å ta kontakt, så finner vi en avtale.

Bursdagsselskaper

Har dere et ønske om å arrangere bursdagsselskaper i ishallen?
Et slikt arrangement inkluderer bruk av kafé/kiosk og valgfri tid på isen (1 time eller 2 timer). Under sesong er trafikken på isen og i hallen stor på ettermiddagene. Det gjør at det i denne perioden er helgene som er best egnet til bursdagsarrangementer. Utenfor sesong kan det finnes muligheter også i ukedagene. Vennligst se etter et ledig og passende tidspunkt i oversikten over tigjengelige istider før henvendelse om booking. 

HVA MED UTSTYR?

Har dere ikke utstyr til å drive aktivitet på isen, så hjelper vi gjerne. Vi har mulighet til å låne dere det viktigste dere trenger, og dette inngår i tilbudene over. Det vil kan stille med er: 

  • Skøyter
  • Hjelmer
  • Ishockeykøller

Er dere større grupper så anbefaler vi at de som har, tar med egen hjelm (sykkelhjelm, etc.) og ishockeykøller, slik at vi er sikre på at det er nok utstyr til alle. Beskyttelsesutstyr utover dette har man selv ansvar for, så lenge ikke annet er avtalt. 

FOR PRISER: KLIKK HER

FOR BOOKING/SPØRSMÅL

Merk e-post med BOOKING SCHJONGSHALLEN - "Ditt lagnavn/lagenhet"
Sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account