log in

Nyheter

Bredde

Bredde

World Girl's Ice Hockey Weekend 15-17.oktober

Helgen 15-17.oktober er det World Girl's Ice Hockey Weekend, og vi i Ringerike Ishockeyklubb retter fokus mot jenter og kvinner denne helgen. Fredag 15.oktober kl.17-19 blir det "Jentenes Hockeydag" og vi inviterer jenter til Schjongshallen for prøve ishockey og bli kjent med idretten vår. Her er alle jenter i distriktet velkommen, både nye og de som allerede er med på Skøyteskole eller lag. Lørdag 16.oktober fortsetter vi markeringen av WGIHW og inviterer til Hockeyfest og Rosa-sløyfe aksjon sammen med NovaPro og Brystkreftforeningen Ringerike og omegn. Her vil Ringerike Panthers stille i spesialdesignede drakter for anledningen når de tar imot Stjernen til kamp i Fjordkraftligaen.

Jentenes Hockeydag

15.oktober kl. 17.00-19.00 inviterer vi alle jenter i alderen til å bli med på Jentenes Hockeydag. Her er det mulighet til å komme og stå på skøyter, leke og prøve ishockey for dem som er helt nye. Samtidig får jenter som allerede spiller ishockey, har deltatt på Skøyteskolen eller har noe erfaring fra tidligere, en økt der vi sammen fyller isen i Schjongshallen med jenter. For dem som trenger har vi utstyr til låns (så langt det rekker), men vi oppfordrer dem som har til å ta med skøyter, hjelm (sykkelhjelm, etc.), votter og varme klær. 

Timeplan for arrangementet:

 • 17.00-17.20: Oppmøte/registrering, finne låneutstyr for dem som trenger det. 
 • 17.20-17.30: Velkommen, litt om oss og arrangement.
 • 17.45-18.35: Vi leker og spiller på isen. 
 • 18.45-19.00: Avslutning/info om våre tilbud, med is til barna og kaffe til voksne.

Tilbudet er gratis, og dere får en fin mulighet til å bli litt bedre kjent med sporten ishockey og klubben Ringerike Panthers.

PÅMELDING JENTENES HOCKEYDAG

Rosa-sløyfe kamp

NovaPro, Brystkreftforeningen Ringerike og omegn og Ringerike Ishockeyklubb arrangerer 16.oktober Rosa sløyfe aksjon i hockeyhallen. Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning.

Kl.15.00: Dørene åpner. Her vil du møte NovaPro og Brystkreftforeningen Ringerike og omegn på felles stand. Det blir salg av diverse effekter til inntekt for Rosa sløyfeaksjonen. Vi spanderer også litt passende forfriskninger.

Kl.16.00: Hockeykamp Ringerike Panthers mot Stjernen. Gutta fra Ringerike stiller i spesial designede drakter for Rosa sløyfe-aksjonen. Deler av inntektene fra kampen går også til aksjonen.
Billetter kjøpes i Ringerike Panthers-appen. Vi håper mange damer vil komme på hockeykamp denne dagen og være med å støtte opp om denne viktige aksjonen. Kle deg gjerne i rosa! Tidlig oppdagelse av brystkreft er tema for aksjonen i 2021.

 • Publisert i Nyheter

SKØYTESKOLEN HØSTEN 2021

Er barnet interessert i å prøve en ny aktivitet, eller har det kanskje allerede fått øynene opp for skøytegåing og ishockey? Da er vår skøyteskole et ypperlig tilbud. Her kan barn komme og kose seg på isen inne i Schjongshallen, uansett hvordan været er ute. Skøyteskolen er vårt nybegynnertilbud og er i tillegg helt gratis.

Tidspunkt: Onsdager kl.17.00 - 17.40 (oppstart 25.august.)

Sted for aktivitet: Schjongshallen, Ringeriksgata 11, 3503 Hønefoss.

Utstyr: Alt utstyr kan lånes. Vi anbefaler nybegynnere varme klær og votter, og ta gjerne med egen hjelm (sykkelhjelm, etc.).

Registrering/oppmøte: Ved hovedinngangen til Schjongshallen. Registrering/informasjonsbordet er lett synlig ved ankomst. Vi ber deltakere om å registrere seg med QR-kode hver gang de møter opp, slik at vi har litt oversikt over deltakelsen.

PÅMELDING TIL SKØYTESKOLEN HER

 

OM SKØYTESKOLEN OG ISHOCKEY

Skøyteskolen er et tilbud for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Her får barna lære seg å gå på skøyter, og kjenne på mestring og trygghet gjennom lek og moro ute på isen. Skøyteskolen er et helt gratis tilbud, og nye som kommer vil bli tatt godt imot ved ankomst til ishallen.

Aktivitet og gjennomføring:
Skøyteskolen har treningstid onsdager kl. 17.00-17.40 gjennom hele ishockeysesongen. Alle må være klare og ute på isen til kl. 17.00. Voksne vil være tilstede på isen fra kl. 16.45, da har de som er klar litt tidligere mulighet til å gå utpå isen for litt frilek fram til den organiserte aktiviteten starter.

Skøyte- og hockeyskolen deles inn i ulike nivåer for å treffe alle. Fra de som er nybegynner og skal gå på skøyter for første gang, til de som allerede har forsøkt seg på isen og er klar for å prøve ut mer ishockey. Gjennom faste ledere som følger barna over tid så vil de hele tiden være i den gruppen med riktig nivå. Etter hvert som barna blir klar for det så introduseres grunnprinsipper i ishockey, noe som gjør overgangen til Hockeyskolen enklere for barna.

Vi tar smittevern på alvor og følger til enhver tid gjeldende bestemmelser. Av smittevernshensyn ønsker vi at barna kommer ferdigskiftet. Skøyter kan tas på i ishallen. Vi hjelper nye ved ankomst med både utstyr og andre sprøsmål som måtte være. Det anbefales at man møter opp 15 minutter i forveien, slik at vi kan bistå dem som trenger.

Hvorfor skøyter og ishockey?
Ishockeysportens særegne kombinasjon av skøytegåing, kølle og puck gjør at den skiller seg fra det meste annet, ishockey oppleves derfor som ekstremt morsomt. I tillegg utvikler aktiviteten blant annet balanse, motorikk, koordinasjon og stabilitet, ferdigheter som vil være nyttig å ha med seg senere i livet.

Vi i Ringerike Ishockeyklubb ønsker at ishockey skal være for ALLE barn og unge, uansett bakgrunn, og vi vektlegger det sosiale like mye som det som skjer på isen. Ishockey er litt annerledes fra mange andre aktiviteter da det tar litt mer tid å gjøre seg klar til trening og ta på seg utstyret. Det gjør at barna gjennom garderoben får en helt annen sosial tilhørighet enn mange andre steder ved at man naturlig tilbringer litt mer tid sammen som en større gruppe.


Vil du lese mer om ishockey, se Ishockeyforbundets nettsider.

Utstyr
Skøyteskolen stiller lite krav til utstyr. Alle deltakere får låne drakt hos oss. Utstyr kan også lånes ved behov.
Det som trengs for å delta på Skøyteskolen er:

 • Skøyter
 • Hjelm
 • Varme klær
 • Votter/hockeyhansker

Eget infoskriv om utstyr får man ved registreringsbordet på Skøyteskolen, og her får man også tips og informasjon om hvor man kan kjøpe/låne dette. Her står det også mer om utstyr for deltakelse på Hockeyskolen og våre lagenheter.

Avmelding:
Tilbudet er gratis og har ingen forpliktelser til oppmøte. Vi setter stor pris på tilbakemelding på om deltakeren slutter slik at vi kan holde orden i kontaktlistene våre.

GREIT Å VITE OM SKØYTESKOLEN, HOCKEYSKOLEN OG ISHOCKEY GENERELT

 • Skøyteskolen krever ingen forkunnskaper og er et helt gratis tilbud til alle barn i vår region.
 • På Skøyteskolen trengs det kun skøyter, hjelm, votter og varme klær. Ved behov kan man låne dette hos oss.
 • Neste trinn fra Skøyteskolen er Hockeyskolen, som følger de samme treningstidene.
 • På Hockeyskolen er det krav til mer utstyr, og selv om det kan virke som det er mye utstyr så trenger det ikke å være så dyrt. Vi selger startsett med beskyttelsesutstyr for under tusenlappen, og hjelper til med hvor man kan kjøpe utstyr, både nytt og brukt. Noe utstyr kan også lånes i starten.
 • Ishockeyutstyr til barna er veldig ofte like godt når det er brukt som når det nytt. Mange ganger kan det til og med oppleves bedre når utstyret er brukt, fordi det er litt mykere å ha på seg for barna.
 • En ishockeysesong varer normalt fra slutten av august og fram til påske.
 • Har barnet noe erfaring fra før og ønsker å starte direkte på Hockeyskolen, er selvfølgelig det helt greit. Da kan man kontakte lagleder for Hockeyskolen, så får man den hjelpen som trengs for å komme i gang.

SCHJONGSHALLEN ÅPNET FOR UTLEIE!

Vi har gleden av å åpne Schjongshallen for utleie igjen fra søndag 20/6, kl.12.00. For å leie ishall, se etter ledige tider i vår istidkalender, og send oss deretter deres ønsker. For mer innformasjon om å leie istid, se våre utleiesider.

Under følger reglement for booking, samt gjeldende restriksjoner for covid på nåværende tidspunkt. 

Reglement booking av Schjongshallen

Bekreftet booking godtar at reglementet under er godkjent.
Ved booking av istid i Schjongshallen må følgende regler leses, aksepteres og overholdes. Ved brudd
på reglene så sanksjoneres leietaker etter punktene nederst i regelverket.

Garderober/oppmøte:

 • Garderober er tilgjengelig for leietaker 20 minutter før og -etter oppsatt istid.***
 • Dør ved hovedinngangen åpnes 20 minutter før istiden, men holdes ellers stengt. Det
  betyr at oppmøte utenfor hovedinngang må være senest 20 minutter før booket istid.
 • Garderobene er skofrie, så sko tas av i gangen når dere kommer inn – og sko kan settes i hyller plassert i gangen
 • Garderober skal ryddes for tape og søppel etter bruk (gebyr for utilstrekkelig ryddet
  garderobe på kr 500,-)

Deltakere/ledere/foreldre:

 • Maksimalt 20 utespillere + keepere på is under en booking. Er det flere enn dette må
  man gjøre avtale i forkant, og prisen blir høyere.
 • Foreldre kan være med inn i hallen og se på treningen, men henvises da til
  oppmerkede plasser på tribunen. Forutsetter at de som skal med inn møter opp på
  samme tidspunkt som deltakerne.**

Bruk av utstyr og pucker:

 • Kjegler, pinner, dekk, etc. finnes tilgjengelig mellom spillerboksene og kan benyttes av
  leietaker, men skal settes tilbake på plass etter bruk.
 • Pucker kan lånes. Vi har 50 stk pucker tilgjengelig til utlån. Ønsker leietaker flere enn
  dette må man selv ta med egne pucker. Ikke bland pucker fra ulike bøtter.
 • Oppgi til klubbens representant ved ankomst hvor mange mål dere ønsker på isen.

Bruk av kjøkken og kafeteria:

 • Kafeteria og kjøkken kan leies, men det forutsetter at det holdes orden.
 • Kjøkken skal være ryddet og vasket etter bruk.


** Kan avvike i gjeldende covid-reglement.
*** egne bestemmelser for camper avtales i forkant.

Konsekvenser ved brudd på reglementet:

 • Ved brudd på bestemmelsene over får leietakers kontaktperson en skriftlig beskjed, og
  det faktureres et gebyr på kr 500,- (det gjelder også dersom brukte arealer ikke er
  ryddet etter bruk).
 • Ved gjentakende tilfeller av brudd på bestemmelsene så risikerer leietaker å ikke få
  booke istid i Schjongshallen flere ganger inneværende sesong.
 • Klubbens representant kan også gi tilsnakk underveis dersom regler i ishallen ikke
  overholdes, om man ikke innretter seg dette kan istiden avlyses og leietaker må forlate
  ishallen.
 • Brudd på covid-reglement følger de ordinære konsekvensene.

Egne restriksjoner mht. covid:

For aktive:

 • Før ankomst skal lagleder/ansvarlig seneste dagen før, sende en liste til klubben med liste over de aktive som skal være med, samt trenere og støtteapparat. Ved endring på listen skal dette meddeles klubbens representant ved ankomst. Dersom liste ikke er sendt kan gruppen nektes inngang i hallen.
 • Ved ankomst hallen, skal alle spillere og personer i følget sprite hendene, eventuelt vaske de godt. Håndsprit er plassert ut etter inngangsdørene og man finner vasker i garderoben og på toaletter
 • Oversikt over hvilken garderobe dere skal bruke står på istidoversikten vår i gangen når dere kommer inn. Garderobene er merket A eller B eller Ishall. Garderobe Ishall er et område ute i hallen med benker.
 • Vi ber om at gruppen går samlet utpå isen når den er klar, slik at man ikke blir stående for lenge i gangen

For foresatte/supportere:

 • Før man går inn i hallen skal alle registrere seg i vårt smittesporingssystem. Plakat med en QR kode står utenfor hallen.
 • Hold kamera mot QR koden – da kommer det opp en lenke til appen. Der registrerer man navn og telefonnummer. Trenger du hjelp med registreringen, kan du gi beskjed til en av klubbens representanter.
 • Dere må sprite hendene eller vaske disse med en gang dere kommer inn. Håndsprit er plassert ut ved inngangen og i fellesområder.
 • Alle henvises til tribune i 2 etasje. På tribunen skal man sitte på seter, det er ikke tillatt å stå. Det er tillatt å sitte på annethvert sete(ikke de som er tapet)
 • Vennligst respekter oppmerking og stengsler
 • Kafe er stengt.
 • Etter is økten er slutt ber vi om at dere venter på utsiden av hallen, slik at forberedelser til neste økt kan starte

For alle:

 • Dersom man er syk - blir man hjemme – alltid!
 • Kjenner man symptomer, også milde symptomer - blir man hjemme – alltid!
 • Vær nøye med hygiene – vask hendene. Ofte!
 • Vask hendene ved ankomst og avreise!
 • Hold avstand, og unngå unødvendig nærkontakt – alltid!

Brudd på disse smittevernsreglene kan føre til at is økt/trening avbrytes og deltakere må forlate ishallen.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen og håper dere får en fin opplevelse!

 
 

 

 • Publisert i Nyheter

PÅMELDING TIL HOCKEY AKADEMIET ER ÅPEN!

Påmelding til neste års Hockey Akademi er nå åpnet! Følg lenkene under for påmelding til ønsket tilbud. Vi gjør oppmerksom på påmeldingsinformasjonen under, og mer info om hele tilbudet finnes her. 

OBS! På grunn av at kampoppsettet i Fjordkraftligaen passet bedre enn antatt, så har vi valgt å beholde tirsdagen som Akademi-dag. Det betyr derfor at Akademiet holder åpent: Mandag og tirsdag.

Hockey Akademiet Fritidsordning (1.-4. klasse) - PÅMELDING HER

Hockey Akademiet Skillsgruppe (5.klasse - til og med ungdomsskolen) - PÅMELDING HER

Påmeldingsinformasjon:

 • Åpningstider for fritidsordningen er kl. 12.00 - 16.40.
 • Skillsgruppen har organisert istrening 15.20 - 16.20.  Ved påmelding får man tilbud om mat, men utover matservering så klarer deltakerne seg selv fram til istrening. Voksne er tilstede i ishall. 
 • Det faktureres forskuddsvis, den 1. hver mnd. 
 • Tilbudet har en måneds oppsigelsestid fra den 1. påfølgende mnd. 
 • E-postadresse brukt i påmeldingsskjema brukes til fakturering, så framt ikke annet oppgis. 
 • Fullstendig informasjon om tilbudet finnes her.
Abbonér på denne nyhetsmatingen
facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account