log in

Nyheter

Bredde

Bredde

HOCKEY AKADEMIET - VI ÅPNER PÅMELDING FOR NESTE SESONG

Planleggingen for neste års Hockey Akademi er i gang, og påmeldingen er åpnet.
Alle barn født 2014 eller tidligere er velkommen.

Nytt for kommende sesong er at vi utvider tilbudet. Det betyr at barn helt ned i 1. klasse på barneskolen er velkommen til vår fritidsordning. Det vil også bli servert varme måltider på Akademiet fra oppstart i august.

Vi vil fortsatt holde åpent for dem som nå går over til ungdomsskolen, og det tilrettelegges slik at barna - uansett alder og nivå - skal få oppleve både utfordring og mestring.

Tilbudet er tre dager i uka, kl. 12.00-17.00. Hvilke dager det er, kommer vi tilbake med så snart oppsettet for sesongen er klart. I år har dagene vært mandag, tirsdag og torsdag.

Hva tilbudet inneholder:

 • En organisert istrening
 • Varmt måltid
 • Leksehjelp
 • Frilek på- og utenfor isen
 • Mulighet for andre innendørsaktiviteter (brettspill, lesing, mm.)

Avhengig av barnas skoledager og ankomst til ishallen vil vi også tilrettelegge for andre organiserte aktiviteter utenfor isen.

Det vil bli muligheter for transport med taxi fra skole til ishall, mot en ekstrakostnad som fordeles ut i fra antall barn i bilen.

Priser Hockey Akademiet:

 • 1 dag – kr 1100,-
 • 2 dager – kr 1450,-
 • 3 dager – kr 1800,-

Akademiet følger vanlig skolerute.
Prisene vil være lik hver måned, uavhengig av feriedager (august er et unntak og vil være halv pris).

Påmeldingsfrist: 1.juni

TRYKK HER FOR PÅMELDING

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer?

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Publisert i Nyheter

DRAKTENS DAG - 14. JANUAR

Tirsdag 14. januar fyller Ringerike Ishockeyklubb år. Dette er noe vi ønsker å gjøre til en årlig markering gjennom noe vi kaller «Draktens dag».

Det går enkelt ut på at vi oppfordrer alle i klubbens barnelag, supportere, og andre i og rundt klubben til å ta på seg sin Panthers drakt og bære den på skole, arbeidsplass eller hvor det måtte være.

Vi kjører også en konkurranse hvor alle som deler et bilde fra sin dag i Panthers-drakt, og tagger oss kan vinne. Voksne kan vinne et sesongkort, mens barna har muligheten til å vinne «En dag med Panthers» og følge a-laget tett en hel treningsdag.

Bli med å markere klubbens dag og spre hockey i vår region!

 • Publisert i Nyheter

FANTASTISK DAG PÅ JEVNAKER

Søndag 1. desember arrangerte vi hockeydag på Jevnaker. Her fikk alle som ønsket muligheten til å bli med oss å leke på isen, lære å gå på skøyter og prøve ishcokey. Det var stort oppmøte og vi hadde en fantastisk dag på skøyteisen i Jevnaker.

På isen var det høy aktivitet både hos barn og flere foreldre. Ekstra moro var det også å bli kjent med flere nye fjes. Spillere, trenere og foreldre fra flere avdelinger i klubben deltok, og bidro til å introdusere Panthers til Jevnaker. Samtidig fikk «nye» barn tips og veiledning som etterhvert ga dem mer trygghet på skøyteisen.

received 517931655459784 2

Flere fikk også møte sine forbilder da flere av A-lagsspillerne på Panthers dukket opp for å spille og leke med barna på isen.

4
Tusen takk til alle som var med å gjorde dette til et arrangement vi i Ringerike Ishockeyklubb kommer til å huske i lang tid framover!
Vi er veldig glad for at så mange tok turen – og kanskje ser vi også flere nye «Pantere» fra Jevnaker i tiden framover.

 • Publisert i Nyheter
Abbonér på denne nyhetsmatingen
facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account