log in

Nyheter

World Girl's Ice Hockey Weekend 15-17.oktober

Helgen 15-17.oktober er det World Girl's Ice Hockey Weekend, og vi i Ringerike Ishockeyklubb retter fokus mot jenter og kvinner denne helgen. Fredag 15.oktober kl.17-19 blir det "Jentenes Hockeydag" og vi inviterer jenter til Schjongshallen for prøve ishockey og bli kjent med idretten vår. Her er alle jenter i distriktet velkommen, både nye og de som allerede er med på Skøyteskole eller lag. Lørdag 16.oktober fortsetter vi markeringen av WGIHW og inviterer til Hockeyfest og Rosa-sløyfe aksjon sammen med NovaPro og Brystkreftforeningen Ringerike og omegn. Her vil Ringerike Panthers stille i spesialdesignede drakter for anledningen når de tar imot Stjernen til kamp i Fjordkraftligaen.

Jentenes Hockeydag

15.oktober kl. 17.00-19.00 inviterer vi alle jenter i alderen til å bli med på Jentenes Hockeydag. Her er det mulighet til å komme og stå på skøyter, leke og prøve ishockey for dem som er helt nye. Samtidig får jenter som allerede spiller ishockey, har deltatt på Skøyteskolen eller har noe erfaring fra tidligere, en økt der vi sammen fyller isen i Schjongshallen med jenter. For dem som trenger har vi utstyr til låns (så langt det rekker), men vi oppfordrer dem som har til å ta med skøyter, hjelm (sykkelhjelm, etc.), votter og varme klær. 

Timeplan for arrangementet:

  • 17.00-17.20: Oppmøte/registrering, finne låneutstyr for dem som trenger det. 
  • 17.20-17.30: Velkommen, litt om oss og arrangement.
  • 17.45-18.35: Vi leker og spiller på isen. 
  • 18.45-19.00: Avslutning/info om våre tilbud, med is til barna og kaffe til voksne.

Tilbudet er gratis, og dere får en fin mulighet til å bli litt bedre kjent med sporten ishockey og klubben Ringerike Panthers.

PÅMELDING JENTENES HOCKEYDAG

Rosa-sløyfe kamp

NovaPro, Brystkreftforeningen Ringerike og omegn og Ringerike Ishockeyklubb arrangerer 16.oktober Rosa sløyfe aksjon i hockeyhallen. Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning.

Kl.15.00: Dørene åpner. Her vil du møte NovaPro og Brystkreftforeningen Ringerike og omegn på felles stand. Det blir salg av diverse effekter til inntekt for Rosa sløyfeaksjonen. Vi spanderer også litt passende forfriskninger.

Kl.16.00: Hockeykamp Ringerike Panthers mot Stjernen. Gutta fra Ringerike stiller i spesial designede drakter for Rosa sløyfe-aksjonen. Deler av inntektene fra kampen går også til aksjonen.
Billetter kjøpes i Ringerike Panthers-appen. Vi håper mange damer vil komme på hockeykamp denne dagen og være med å støtte opp om denne viktige aksjonen. Kle deg gjerne i rosa! Tidlig oppdagelse av brystkreft er tema for aksjonen i 2021.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account