log in

Nyheter

JONAS WESTERLING HAR SIGNERT

Jonas Westerling (38) er klar for Ringerike Panthers! Jonas er en spiller med lang erfaring fra spill på høyere nivå, med bl.a. 16 sesonger og 598 kamper i Allsvenskan i Sverige, to sesonger i EIHL i England i Sheffield Steelers samt klubber som Mora IK, AIK, Huddinge, Almtuna och Södertälje. Vi er sikre på at han kommer til å bli en viktig brikke for oss i den fasen av sesongen vi nå går inn i. Jonas har vært med å spilt opp flere av disse klubbene i seriesystemet, noe som kan være veldig verdifullt for oss i playoff og eventuell kvalik. 

Jonas er en spiller med gode offensive ferdigheter. Han har stor spilleforståelse og er flink til å sende de riktige pasningene. Han har i siste sesong vært spillende trener i Orsa IK i Sverige der tidligere Panthers-spiller Jonas Westman nå spiller. Jonas Westerling er allerede ferdig med karantenen og er i full trening med laget. 

Jonas sier følgende om å være i Ringerike: Å få sjansen til å spille hockey her, i et bra lag, som har målsetting om å være med å kjempe om en plass i den øverste divisjonen, trigger meg enormt mye! Det skal bli veldig morsomt og jeg ser virkelig fram imot å få komme hit og gjøre mitt beste og kjempe sammen med gutta for å nå målet. 

Vi gleder oss til å se Jonas i Panthersdrakta så fort vi er i gang igjen!

Statistikk ser du her.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account