log in

Nyheter

DAGLIG LEDER RINGERIKE ISHOCKEYKLUBB

Ringerike Ishockeyklubb er en klubb i vekst og med store ambisjoner om å være en klubb på elitenivå og med et godt tilbud for våre medlemmer i alle aldre. Klubben ønsker å være en samfunnsengasjert aktør i Ringeriksregionen som skal bidra til stolthet og godt omdømme for både klubb og region. Til dette trenger vi en fremoverlent og ambisiøs leder med gode samarbeidsevner.

ANSVAR OG ARBEIDSOPPGAVER

  • Ledelse av Ringerike Ishockeyklubb, herunder økonomisk og administrativt ansvar
  • Personalansvar for ansatte i klubben
  • Utvikling og implementering av mål og strategier
  • Strategiarbeid og videreutvikling av organisasjonen
  • Salg- og markedsansvar for klubben
  • Representere organisasjonen utad 
  • Rapportering til styret 
  • Engasjere og motivere frivillige 
  • Merkevarebygging og sponsorat 
  • Bygge langsiktige samarbeid med aktører i næringslivet, kommunen og andre organisasjoner

For å lykkes i denne rollen ser vi for oss at du er en lagspiller som utøver lederrollen på en tillitsskapende måte, både internt og eksternt. Du motiveres av å skape resultater og å få det beste ut av dine ansatte.

KOMPETANSE OG EGENSKAPER

Vi søker deg med relevant utdanning på høgskole/universitetsnivå og/eller erfaring fra idrett- eller organisasjonslivet. Du har ledererfaring og er komfortabel med resultat- og budsjettansvar. 

For å drive klubben videre er det viktig at du har forståelse for hvordan selge inn et budskap, og det er ønskelig med erfaring fra salg- og sponsorarbeid. 

Vi ser det som en stor fordel at du har relevant erfaring fra idrett/frivillige organisasjoner. Du er trygg og moden, flink til å bygge og pleie relasjoner og evner å skape tillit. Det er viktig at du kan identifisere forbedringsområder, er løsningsorientert og har handlekraft og gjennomføringsevne. Av personlige egenskaper ønsker vi en strukturert og positiv person som er lidenskapelig opptatt av å skape gode øyeblikk for våre medlemmer både på treningsfelt og utenfor.

VI TILBYR

En utfordrende og spennende jobb i en klubb med godt miljø, dyktige ansatte og en stor frivillig gjeng som mer enn gjerne ønsker å bidra til at klubben skal lykkes. Stillingen er fast og på heltid og det må beregnes at man må jobbe ettermiddag/kveld/helg ut ifra klubbens behov.

Tiltredelse mars 2021 etter nærmere avtale. Lønn etter avtale.

Søknadsfrist 20.11.20.

Spørsmål kan rettes til styreleder Tor Frithjov Nerby på mobil 915 70 716 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknad sendes til organisasjonssekretær Tone Reneflot Thoresen på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account