log in

Nyheter

Støtte til dekking av medlem- og treningsavgift

Janka Aasen, Runar Krokvik, Åge Amundsen og Tone Thoresen er glade for å presentere en løsning der alle kan få mulighet til å spille ishockey. Privat Janka Aasen, Runar Krokvik, Åge Amundsen og Tone Thoresen er glade for å presentere en løsning der alle kan få mulighet til å spille ishockey.

Har du som foresatt problemer med å betale medlem- og treningsavgift for ditt/dine barn, så kan du søke om fritak. Ringerike Ishockeyklubb har fått støtte fra Sparebankstiftelsen Ringerike til å dekke medlem- og treningsavgift for barn fra familier med lav inntekt.

Alle kan oppleve kortere eller lenger perioder hvor økonomien er anstrengt, og vi ønsker at alle barn skal ha like muligheter til å delta på våre aktiviteter. Så vi oppfordrer til å bruke denne muligheten hvis det er behov.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned skjemaet fra nettsiden, fylle ut og sende på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. evt levere i lukket konvolutt til daglig leder Janka Aasen.

Skjemaet vil også bli delt ut til alle foresatte av lagleder.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søknadsfrist 1.oktober.

 

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account