log in

Nyheter

Nysignering: Thomas Bækken!

Nysignering: Thomas Bækken! Foto: Storhamar Media
Forwarden Thomas Bækken (20) har signert for Ringerike og er klar for spill i svart og gult kommende sesong! Thomas kommer fra spill i Storhamar der han har spilt på aldersbestemte lag, i tillegg har han noen innhopp for a-laget i GET-ligaen. 
 
Martin Boork sier følgende om nysigneringen: Thomas er en spennende allround forward, og han har på den måten en bra grunn å bygge sin seniorhockey på med oss. Videre er han en spiller som er villig å gjøre den ekstra jobben ved siden av. Han er dedikert og vil noe med sin hockey. Det kommer til å passe han som hånd i hanske å komme til oss og få øse på sammen med resten av guttene.
 
Thomas sier selv at han valgte å signere for Ringerike etter alt det positive han har hørt om klubben, om spillere, trenere, støtteapparat, fans og hvor profesjonell klubben er. Etter fire å i Storhamar og litt erfaring fra seniorhockey, mener Thomas at han nå har valgt rett ved å gå til Ringerike for videre utvikling. - Jeg ser veldig fram til å spille i Ringerike, sier Thomas. 
 
For statistikk, se her.


Keepere: 
Fredrik Johansson
Mathias Schippers Landa

Backer:
Mats Nybrodahl Pettersen
Andreas Adolfsen
Robin Bjørnstad
Dennis Ryttar
Håkon Engh
Karl Markström
Nikolai Dalen

Løpere:
Thomas Bækken
Dustin Parks
Petter Ellefsen
Mathias Holst Jenssen
Michael Söderberg
Erik Bjerketvedt
Eivind Eiken Andrese
Kristoffer Melin

 
facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account