log in

Nyheter

Besøk av Arbeiderpartiets partisekretær

Tor Frithjov Nerby (t.v), Terje Bergshagen (midten) og Kjersti Stenseng (høyre) Tor Frithjov Nerby (t.v), Terje Bergshagen (midten) og Kjersti Stenseng (høyre)

Tidligere denne uken fikk vi i Ringerike Ishockeyklubb besøk av Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng, sammen med Terje Berghagen fra Fellesforbundet og Jan Lafton sekretær i Ringerike Arbeiderparti.

De var interessert i å høre om hvordan vi har taklet korona-utfordringene til nå, hvordan dette har påvirket driften av klubben og om vi hadde noen innspill de kunne ta med seg videre inn til politikerne sentralt og lokalt. Styreleder Tor Frithjov Nerby og daglig leder Janka Aasen ga de en gjennomgang av utfordringene vi har møtt og effektene dette har hatt på driften. Gjestene var imponert over hvordan vi har jobbet i forhold til korona, samt den langsiktige kulturbyggingen, utviklingen av klubben og våre planer for en isflate til. Det var hyggelig å kunne vise fram en ishall full av glade barn på hockeycamp, hvor alt var ivaretatt i forhold til gjeldende smittevernregler. Og ekstra hyggelig var det at Fellesforbundet meddelte at de fortsatt var med oss som sponsor også denne sesongen. Det setter vi stor pris på.

Hockeycamp Schjongshallen uke 26
Hockeycamp Schjongshallen uke 26

 

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account