log in

Nyheter

Mats Nybrodahl Pettersen klar for Ringerike!

Mats Nybrodahl Pettersen klar for Ringerike! Foto: Brian McHattie

Mats Nybrodahl Pettersen (21) er klar for Ringerike Panthers! Backen kommer til oss fra spill i Stavanger Oilers sitt U21 lag. Før dette har han vært noen sesonger i Sverige med spill i blant annet Södertälje og Huddinge sine juniorlag.

Martin Boork sier følgende om Mats: Mats er en tøff og uredd spiller med høye krav på seg selv. Han kommer til å vokse bra inn i vårt miljø i Panthers. For hans alder er han en spiller med bra ansvar og har kvaliteter som kan brukes over hele banen. Mats kommer til å gå inn og øke nivået på backsiden.

Vi har også slått av en liten prat med hovedpersonen selv: Jeg var allerede i kontakt med Ringerike i fjor etter jeg var ferdig i Södertälje. Jeg hadde ikke helt fått kjenne på seniorhockey og hadde ikke fullført skolen og valgte da å utnytte det siste U21 året hjemme i Stavanger, for å «finpusse» på ting jeg vil bli bedre på og selvfølgelig bli klar med skolen. Nå i dag føler jeg at det rette valget for meg er å dra til Ringerike og få utvikle meg til å bli en seniorspiller og for å så ta steget videre, hvis sjansene skulle by seg. Ringerike virker utrolig profesjonelle, og jeg følte meg ekstremt godt mottatt av ledelsen og fra folk jeg kjenner som spiller der. Alltid gøy å prøve noe nytt, og da virket Ringerike som det laget jeg helst vil spille for!

For statistikk, se her.

Vi ønsker Mats hjertelig velkommen til Ringerike!


Følgende spillere er så langt klare for kommende sesong:

Keepere:
Fredrik Johansson

Backer:
Mats Nybrodahl Pettersen
Andreas Adolfsen
Robin Bjørnstad
Håkon Engh
Nikolai Dalen

Løpere:
Dustin Parks
Mathias Holst Jenssen
Michael Söderberg
Erik Bjerketvedt
Kristoffer Melin

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account