log in

Nyheter

TRENERPRAT: OPPKJØRINGEN OPPSUMMERT

TRENERPRAT: OPPKJØRINGEN OPPSUMMERT Foto: Frank Tverran

Treningskampene er ferdigspilt og det er nå under en uke til sereistart, i den forbindelse har vi oppsummert oppkjøringen sammen med trener Martin Boork.

Resultater treningskamper: 

Stjernen - Ringerike 5 - 3
Lørenskog - Ringerike 3 - 4 (etter overtid)
Ringerike - Grüner 1 - 7
Ringerike - Comet 3 - 4 
Forshaga - Ringerike 3 - 1

Hvordan har treningene vært i oppkjøringen?

- Oppkjøringen har stort sett vært som vanlig. Vi har i år hatt litt ekstra fokus på melkesyretrening i noen økter i forkant av helger, dette for å være robuste fysisk når vi kommer lenger inn i sesongen. Det nye opplegget har vært spennende for oss, og melkesyretreningen har blitt gjort utover den vanlige harde jobben som gjøres hver dag.

Hvordan syns du utviklingen har vært?

- Gutta har jobbet på bra. Det er en del i vårt spill vi vil jobbe med, og det er en prosess som vi vet tar tid. Vi føler at vi har mye jobb som må gjøres før det sitter helt, men det går sakte men sikkert i riktig retning. Vi bærer preg av å ha manglet flere spillere gjennom hele oppkjøringen, så det har gått litt tregere enn vanlig. Kommende uke blir en viktig uke, for å komme best mulig igang i serien. 

Hva skal det fokuseres mer på de siste treningene før seriestart?

- Åpenbart er ikke overtallsspillet vårt der vi ønsker, så der må vi bli flinkere. Undertallsspillet har vi klart å få igang bra, så der kommer vi bare til å bli sterkere utover i sesongen. I spill fem mot fem mangler vi en del i spillet med puck, dette jobber vi kontinuerlig med for å forbedre.

Noen andre tanker rundt sesongen vi går inn i?

- Vi har uten tvil et spennende og bra lag i år! Hver oppkjøring har sine utfordringer, men vi har over lengre tid bygd stein på stein, så vi er solide i hvordan vi angriper ting vi må jobbe med. Vi har det som skal til for å kunne starte jakten på en ny fremgang fra start, selv om det har vært varierende i oppkjøringen. Laget er en sterk gruppe som kommer til å smelte sammen utover sesongen. Vi teller ned til lørdag allerede!

Førskommende lørdag, altså lørdag 14. september, braker sesongen 2019/20 løs klokken 16.00! Nyopprykkede Lørenskog kommer på besøk til Schjongshallen, også de med høye ambisjoner i årets førstedivisjon. Her ligger alt til rette for en heftig serieåpning! Vi håper dere kommer til hallen og heier gutta frem til seier. Billetter kjøpes i Panthers-appen som du kan laste ned i AppStore eller Google Play, om du ikke allerede har den.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account