log in

Nyheter

BREDDEN VOKSER

Som de fleste vet har vi et a-lag som spiller i elitedelen av norsk hockey. Gledelig er det også at vi begynner å få en ganske solid breddedel.

I år har vi meldt på aldersbestemte lag i seriespill U11, U12, U13 og U16. Grunnet høyere etterspørsel er det i år også meldt på et U11 lag. I tillegg har vi lag som spiller miniputtserie i klassene U8 og U10.

Fra august i år starter vi opp med hockeyakademi. Dette er et tilbud til alle barn i vår region som er født i 2010 eller tidigere. Dette vil være tre dager i uken og en spiller fra a-laget vil drifte det sammen med Håkan Ahlstrand.

Vi er også glade for å annonsere at vi har påmeldt et ekstra seniorlag. Laget starter i 6. divisjon. Forbundet har endret klasseinndelingen, så istedenfor 3. og 4. divisjon med avdelingene A og B har de nå delt inn i divisjoner. Spill i 6. divisjon er for seniorspillere (16+). Dette er et lag som vi på sikt håper kan ta stegene opp i divisjonene og bli et tilbud til undomspillere etter aldersbestemte lag. På sikt håper vi også å få ungdomslag i U18 og U20 systemet, slik at vi kan rekruttere egne spillere. Med den gode jobben som gjøres i klubben på breddedelen, håper vi at dette ikke er langt unna.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account