log in

Nyheter

Vinn eller forsvinn

Vinn eller forsvinn Foto: Ringblad, Frank Tvervaag.

Kvalifiseringen nærmer seg slutten da det kun gjenstår to kamper. Torsdag 21/3 spiller vi hjemme i Schjongshallen mot hovedstadslaget Grüner, mens Grüner og Narvik møtes i Oslo søndag 24/3. 

Vi ønsker hele distriktet velkommen til hallen torsdag 21/3 når årets viktigste kamp skal spilles. Det skal kjempes om GET-ligaplass neste sesong og det er er så enkelt: Vinn eller forsvinn. Kampen begynner klokken 18.30, men for en mest behagelig opplevelse kan man med fordel være litt tidligere i hallen med forhåndskjøpt billett som du allerede har tilgjengelig i Panthers-appen. Vi har i skrivende stund solgt bra med billetter, det er dog mange igjen så det er absolutt ikke for sent å sikre seg en plass og bli med på det som forhåpentligvis blir en fest.

Som beskrevet over er vår kamp torsdag utrolig viktig, men også kampen søndag er av stor betydning. Det er tre lag som kjemper om to plasser i neste års GET-liga og kvalserien har vist seg å bli utrolig jevn. På torsdag er vi avhengig av å vinne over Grüner, dersom vi taper er det Grüner og Narvik som spiller i GET-ligaen neste år. Vinner vi på torsdag, er alt vidåpent, men vi er mest sannsynlig avhengig av at Narvik tar poeng i Oslo søndag. Gjør de ikke det, kommer vi i en situasjon der samtlige lag har seks poeng. Skjer dette er det målforskjell som telles først, så antall scorede mål totalt. Om det fortsatt ikke er mulig å skille lagene, vil andre bestemmelser bli gjeldende, disse kommer vi tilbake til om nødvendig. 

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account