log in

Nyheter

En ny spiller, en skadet og en har lagt opp

Stein Andre Hagen Stein Andre Hagen

De siste ukene har det skjedd en del i Ringerike Panthers på spillerfronten. Siste nytt er at vi har signert Stein Andre Hagen på en låneavtale som strekker seg til overgangsvinduet stenger 15. februar.  Signeringen kommer som følge av at Max Pettersson er skadet og Kristian Kristensen har lagt opp grunnet manglende motivasjon. 

Stein Andre Hagen er en 21 år gammel back og kommer til oss fra Lillehammer Ishockeyklubb. Han har spilt på aldersbestemte lag i Storhamar før han i 2016/17 sesongen gikk til Lillehammer og har siden da spilt for dem i GET, aldersbestemte lag og Gjøvik i 1. divisjon som en del av samarbeidsavtalen mellom nevnte klubber. 

Boork har følgende å si om det nyeste tilskuddet i troppen: Hagen är en spännande norsk back med solid defensiv och bra positionsspel som hans styrkor som vi ser det. Det kommer ge oss en trygghet i spelet i Panthers. Sen har han också potential att utveckla sitt tvåvägsspel som back om han nu får istid till det vilket han kommer att få hos oss den närmaste månaden. 

Vi ønsker Stein Andre Hagen hjertelig velkommen til Ringerike.

Angående skaden til Max Pettersson så vet vi ikke hvor lenge han blir ute, men vi håper på mer informasjon de neste par ukene. 

Kristian Kristensen informerte oss før jul om at han ønsket å legge opp grunnet manglende motivasjon og å utforske andre muligheter utenfor hockey. Dette er noe vi selvsagt syns er trist, men vi respekterer valget hans og ønsker han lykke til videre.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account