log in

Nyheter

SHL-spiller klar!

  • Skrevet av Redaksjonen
Matej Galbavy Foto: Pelle Börjesson - Bildbyrån Matej Galbavy
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Matej Galbavy blir å finne i Ringerike-drakt ut sesongen 2018-19. Matej kommer til oss fra Mora IK og spill i Sveriges høyeste nivå. 

Galbavy er en offensiv spiller på 20 år fra Slovakia, men som de siste årene har bodd og spilt hockey i Sverige. Som flere av våre spillere har han gått gradene i Mora IK. Allerede i 2016-17 sesongen debuterte han for Mora IK sitt a-lag, den gang i Allsvenskan, før han i fjor og i år har fått prøve seg for a-laget i SHL. I årets sesong står han registrert med 15 kamper i høyeste nivå i Sverige. 

Han har skrevet en toårskontrakt med Mora og er nå inne i det første året. Han kommer altså til oss på en utlånsavtale, for å få mer spilletid og erfaring. Mora har stor tro på Matej og at han vil utvikle seg til å bli en stabil SHL-spiller. Med sine ferdigheter og erfaringer vil han vil bli en viktig brikke for oss i siste halvdel av sesongen. 

Vår keepertrener, Thomas Melin, kjenner godt til Matej fra sitt spill i aldersbestemte lag i Mora og beskriver han først og fremst som en dyktig målskytter som er god til å holde pucken. Utenfor banen er han også en sympatisk og bra gutt. Selv gleder Matej seg stort til å komme hit for å fortsette utviklingen sin her.

Vi ønsker vårt nyeste tilskudd hjertelig velkommen til Ringerike Panthers! 

Profil på eliteprospects med litt informasjon og statistikk finner du her.

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account