log in

Nyheter

Ny forward med på laget

Marius Carho Hansen Foto: Frisk Asker Marius Carho Hansen

Marius Carho Hansen er klar for spill i Ringerike Panthers! Asker-gutten kommer til oss på en låneavtale fra fjorårets samarbeidsklubb, Frisk Asker. Låneavtalen gjelder i utgangspunktet ut sesongen 18/19. 

Carho er 22 år gammel og er en venstrefattet forward. På tross av sin unge alder har han rukket å spille 90 seriekamper i GET i tillegg til 27 sluttspillskamper. 

Vi har tatt en liten prat med nysigneringen som sier at han kommer til oss for å ta sitt neste steg som hockeyspiller. «Jeg kommer til Ringerike fordi jeg tror det er akkurat her jeg kan ta mitt neste steg som hockeyspiller. Ønsker å utvikle meg på både de gode og dårlige tingene mine. Jeg synes det virker veldig spennende å begynne å spille her. Føler det er lett å komme inn i gruppa, har litt flaks med at jeg kjenner mange fra før. Jeg syns det er veldig deilig og starte med blanke ark og bare gi alt.»

Carho var med oss litt under fjorårssesongen og fikk en kamp i svart og gult før han returnerte til Asker. Martin Boork har følgende å si: Carho gjorde en veldig solid figur det korte besøket han hadde i fjor. En spennende skøytesterk teknisk spiller. Med litt tid på seg kan dette bli et bra lån for oss i et knalltøft kampprogram.

Vi ønsker Marius Carho Hansen hjertelig velkommen til Ringerike! 

Statistikk kan du se her.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account