log in

Nyheter

Før kampen mot Vålerenga

Kveldens kamp mot Vålerenga er nok et møte som kan beskrives som Davids kamp mot Goliat. Før den åttende runden leder Vålerenga serien med 19 poeng etter syv spilte kamper, mens vi ligger på åttendeplass med 5 poeng. Selv om mye skiller lagene, ikke bare poengmessig, er heldigvis ikke poengene delt ut før kampen. Vi trenger deres støtte på tribunen og sammen kan vi klare dette! 

Ringerike - Vålerenga. Kampstart klokken 18.30. Schjongshallen. Ringeriksgata 11. 
Før kampen ønsker vi å komme med litt praktisk info:

Billetter

Forhåndssalget av billetter har vært fantastisk, men det er fortsatt godt med ledige billetter. BIlletter kan kjøpes i vår egen app og i billettluken før kamp. Appen heter "Ringerike Panthers" og kan lastes ned i alle applikasjonsbutikker. Vi anbefaler å forhåndskjøpe billetter via appen, slik at du unngår kø i billettluken. Vi åpner billettluken 1,5 time før kampstart. Det er ventet mye folk, så vi anbefaler uansett å være ute i god tid. 

Parkering
Det er gode parkeringsmuligheter utenfor hallen, men det er begrenset fremkommelighet i sentrum grunnet vedlikehold av broen. Vi anbefaler de som har mulighet til å parkere ved Hønefoss videregående eller andre steder i sentrum som er hensiktsmessig, for så å ta beina fatt, slik at vi unngår trafikk-kork i Schjongslunden etter kamp. 

Temperatur i ishallen
Hallen vil ikke være forhåndsvarmet, dette grunnet at vi forventer mange mennesker i hallen. For at isen ikke skal smelte, er vi avhengig av at avfukteranlegget fungerer. Det vil før kampstart være et par/tre plussgrader, men det vil bli såpass mange mennesker i hallen, så temperaturen vil stige av seg selv utover i kampen. 

Diverse
Vi har åpen kiosk ute i hallen, og kafeteria inne. Opplevelsen blir enda bedre med litt godt i magen, så ta med småmynt/ kort/ vipps. Det blir som vanlig puck-kaster konkurranse i andre pause.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account