log in

Nyheter

Takk for innsatsen

  • Skrevet av Redaksjonen
Takk for innsatsen Foto: Tor Kristian Sørensen
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Vi har akkurat presentert laget som skal representere Ringerike Panthers' elitelag i år. Det er også spillere som hjalp oss til opprykk i fjor som det i løpet av sommeren ble klart at ikke skulle være med videre. Disse spillerne må heller ikke glemmes, da alle har sin del av æren for at vi er der vi er i dag.

Markus Albert
Markus valgte å flytte til Sverige for å satse videre med Värnamo: - Jeg ønsket å bo nærmere hjemme og ville ha muligheten til å satse på skole ved siden av hockeyen. Värnamo ble da det beste alternativet da de er et spennende lag med høye ambisjoner. Jeg ønsker Ringerike lykke til videre i GET-ligaen og håper de kan bygge videre på den bra starten de har hatt.

Amund Nyland
Amund valgte å takke nei til videre spill i Panthers da han ikke var fornøyd med rollen han ble tilbudt i laget. Han ønsket i stedet å flytte nærmere hjemme for å kunne kombinere hockey med utdanning: - Jeg valgte å gå til Gjøvik etter en grundig vurdering da det virket som det beste rent sportslig. Jeg synes Gjøvik har et spennende prosjekt på gang, og jeg er veldig fornøyd med beslutningen min.

Joachim Jensen
Joachim var ønsket med videre. På grunn av et spennende jobbtilbud som hockeyekspert i Gaming Innovation Group i Oslo, som ikke lot seg kombinere med å spille hockey i Hønefoss på elitenivå, valgte han å takke nei til ny kontrakt med Panthers. – Jeg følger med hver kamp og synes det er gøy at Ringerike har gjort det så bra i starten. Det fortjener alle i det fantastiske hockeymiljøet i Hønefoss, sier han.

Emil Lindbom
Lindbom var også ønsket med videre, men kom dessverre ikke til enighet med klubben om ny kontrakt. Keeperen står for tiden uten klubb. - Vi kom dessverre ikke til enighet, men jeg er fornøyd med å avslutte min tid i Ringerike på best mulig måte, nemlig med å være med å bidra til opprykk til GET. Jeg ønsker klubben lykke til i årets sesong, forteller Lindbom.

Vi i Ringerike Panthers ønsker å takke Markus, Amund, Joachim og Emil for innsatsen og ønsker alle lykke til videre! 

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account