log in

Nyheter

Fire kamper på syv dager

  • Skrevet av Redaksjonen
Fire kamper på syv dager Foto: Sofie Alexandra Kitterød
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Gårsdagens kamp mot fjorårets doble mester endte med et 4-1 tap, i anledning kampen har Jim Gallagher skrevet noen ord.

"I diverse kommentarfelter etc før gårsdagens match var det ikke mange som levnet Ringerike store mulighetene til å holde noe særlig følge med Storhamar i CC Amfi i deres første av 6 møter denne sesongen. Seieren til Storhamar kommer også som bestilt fra supporterne, uten at det ble sifre som enkelte slang ut. "Jeg blir dritskuffa om det ikke blir to-sifra" etc. Det ble ikke det, det ble heller ikke denne kampen noe matchbilde der Ringerike som nykommere bare henger i stroppen og prøver dumpe puck for å få pause.

Det er viktig å huske at Ringerike er i en læresituasjon. Det vil gå mange kamper før tempo etc sitter over hele linja. Det som er meget positivt er at laget prøver å spille hele tiden, ikke bare driver med pælming av puck. Dessverre kommer det da blemmer fra tid til annen, det får vi bare leve med. For andre kamp på rad slipper man inn mål i overtallspill, de må man hvert fall prøve ta mer sikring for å unngå, samme hvem som er motstander. Fra kampen i går er det vel bare å ta med seg det positive og slenge tabber og missede sjanser i glemmeskuffen.

1 periode
13:27, 1-0, J. Jensen. Trykk i sone ender med puck ut i rundvant som Jensen sender inn i slott nære mål. Treffer Ringerikes forsvarer og går i mål. Ble video for å se om det var skøytemål men var altså treff på Ringerike sin spiller.

2 periode
29:22, 2-0, Dahlstrøm. Overtallspill Ringerike. Litt klabb og babb i midtsone, Larrivee snapper puck og serverer Dahlstrøm på sølvfat.
36:07, 3-0, Larrivee. Spill 4 mot 4, tempo og plasskifter og vips kommer Larrivee alene inn fra punkt P høyre og putter i lengste hjørne.
37:10, 4-0, Svensson. Spill 4 mot 4, trykk inne i sonen fra Storhamar, Thoresen i rundvant, tar med puck ut og rundt sirkel punkt P og legger greit pass til Svensson som kommer inn i slott og skyter "i steget".

3 periode
42:59, 4-1, Jonas Moen. Ringerike bryter Storhamar sitt angrep. Andresen på høyre side finner Fosse gjennom midtsonen som igjen finner Moen til venstre for seg etter å ha passert blå. Moen går inn til ca topp sirkel og setter et knallhardt slagskudd. (varmer et godt gammelt slagskudd-hjerte det)

Alt i alt
Skuddstatistikken 40-16 (11-4,21-4,8-8) forteller at seieren selvsagt var rettferdig. Ringerike er selv fornøyd med de gode tingene som ble gjort i første og tredje periode, de tas med og jobbes videre på, og så forsøker man å luke ut de småfeilene som skaper sjanser og baklengs sakte men sikkert. Veldig positivt at man klarer holde undertallspillet så godt som man gjør, men uttelling overtall må helst noen hakk opp. Ringerike har flere fete muligheter til å sette flere mål men det ville seg ikke med mer enn det ene. Melin har en kjempesjanse rett etter 1-0, alene i slottet får han puck fra Ellefsen, som et eksempel."

Fire kamper på syv dager
Med gårsdagens kamp i historiebøkene, gyver vi løs på en ny uke med et tøft spilleskjema. I morgen, tirsdag, møter vi Manglerud Star hjemme. Torsdag møter vi Stavanger Oilers i DnB Arena. Søndag møter vi Stjernen hjemme. 

Kjøp billetter til morgendagens kamp i appen, det er fortsatt godt med både sitte- og ståplasser ledig. Billetter til søndagens kamp blir snart tilgjengelig for kjøp i app. Ps: det er fortsatt mulig å kjøpe billetter i døren, men for å unngå kø, anbefaler vi å benytte appen.

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account