log in

Nyheter

Historisk første hjemmekamp

  • Skrevet av Redaksjonen
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

I morgen, torsdag, venter den historiske første hjemmekampen for oss i GET-ligaen. I den anledning ønsker vi å forberede alle best mulig. 

RINGERIKE - SPARTA SARPSBORG. KAMPSTART KL. 18.30. SCHJONGSHALLEN, Ringeriksgata 11, 3503 Hønefoss

Vi forventer fullsatt hall, så det er et par ting det kan være greit å være klar over før kampen. 

Billetter
BIlletter kan kjøpes i vår egen app og i billettluken før kamp. Appen heter "Ringerike Panthers" og kan lastes ned i alle applikasjonsbutikker i de ulike smarttelefonene. Vi anbefaler alle å forhåndskjøpe billetter via appen, slik at du unngår kø i billettluken. Vi åpner billettluken og hallen 1,5 time før kampstart.

Parkering
Det er gode parkeringsmuligheter utenfor hallen, men det er begrenset fremkommelighet i sentrum grunnet vedlikehold av broen. Vi anbefaler de som har mulighet til å parkere ved Hønefoss videregående eller andre steder i sentrum som er hensiktsmessig å gjøre det, for så å ta beina fatt, slik at vi unngår trafikk-kork i Schjongslunden etter kamp. 

Temperatur i ishallen
Hallen vil ikke være forhåndsvarmet som den var i kvaliken, dette grunnet at vi forventer mange mennesker i hallen. For at isen ikke skal smelte, er vi avhengig av at vårt gamle avfukteranlegg fungerer. Det vil før kampstart være et par/tre plussgrader, men det vil bli såpass mange mennesker i hallen, så temperaturen vil stige av seg selv utover i kampen. 

Diverse
Vi har åpen kiosk ute i hallen, og kafeteria inne. Opplevelsen blir enda bedre med litt godt i magen, så ta med småmynt/ kort/ vipps. Det blir som vanlig puck-kaster konkurranse i andre pause.

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account