log in

Nyheter

- Følelsen av at det kommer til å vokse sammen til noe riktig sterkt

  • Skrevet av Redaksjonen
Comet - Ringerike. Her: 0-1 ved Ellefsen. Foto: Sofie Alexandra Kitterød Comet - Ringerike. Her: 0-1 ved Ellefsen.
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Denne uken har vi gjennomført våre to første treningskamper i oppkjøringen mot sesongen 2018/19, ved siden av vanlig hardtrening de andre kveldene. Spillerne legger fortsatt ned store mengder trening for å være klare til sesongstart. Vi har tatt en prat med hovedtrener Martin Boork for å oppsummere uken. 

- Kvaliteten på treningene er ikke helt der vi ønsker at det skal være ennå, men alle jobber hardt hver dag for at vi skal komme dit. Det blir ofte en mellomting i det vi gjør. Dette er en prosess som vi kommer til å jobbe oss gjennom neste uke så vi er mest mulig klar og forberedt til siste treningskamp, og ikke minst til første seriekamp 8. september, som forøvrig er borte mot Frisk Asker.

Vi har som nevnt vært gjennom to treningskamper denne uken, mot Vålerenga og Comet, som begge har endt med 5-3 tap på bortebane. Uten rom for restituering mellom kampene var det en del slitne bein og hoder som entret isen i Halden fredag kveld.

- Treningskampene har vært sånn som treningskamper bruker å være, det har vært en del bra perioder i kampene, kombinert med dårlige. Mot VIF jobbet vi ordentlig gjennom hele kampen, mens mot Comet var det mer av og på. 

Det viktigste for oss i kampene frem mot seriestart er å få trent på det spillet vi ønsker å spille, en seier i treningskamper vil alltid bare være en bonus. Det er flere positive ting å trekke frem fra både treninger og kamper som er gjennomført denne uken, og kanskje det viktigste er:

- Det som er kult med laget i år, er følelsen vi har av at det innen kort tid kommer til å vokse sammen til noe riktig sterkt! 

Våre fantastiske iskrigere legger ned utallige treningstimer hver uke etter endt arbeidsdag og er klar for nok en uke med hardkjør fra mandag, etter å fortjent ha restituert seg nå i helgen. Vi håper dere kommer til Schjongshallen fredag klokken 18.30 for å se kampen mot Gjøvik, og søndag klokken 16.00 for å se returoppgjøret mot Comet. Inngang er gratis for sesongkortinnehavere, mens for alle andre koster hver kamp 50 kr.

Informasjon om bestilling og kjøp av sesongkort finner du her, mens terminliste for sesongen 2018/19 finner du her.

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account