log in

Nyheter

Ung og lovende keeper har signert

  • Skrevet av Redaksjonen
Ung og lovende keeper har signert Foto: Finn Eriksen
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

I helgen ble det klart at Henrik Fayen-Vestavik blir å se i svart og gult denne sesongen.

Henrik kommer til oss fra spill i Frisk Asker og studier ved Norges Toppidrettsgymnas (NTG). Keeperen vi har signert er 18 år og er akkurat nå på samling med u-20 landslaget i Skien. Han var også med når Frisk Asker u-20 tok NM gull i sesongen 2017/18. For de som vil se Henrik i aksjon, vil han være med oss på trening fra fredag denne uken.

Boork har følgende å si om vår første nysignering av keepere denne sesongen: Henrik är ung spännande norsk målvakt med potential att växa till något riktigt bra dom närmaste åren. Det ska bli kul att få ta hand om hans utveckling hos oss i Panthers.

Henrik gleder seg til å komme til Ringerike for å bli en del av en hardtarbeidende og sammensveiset spillergruppe: Det var moro å bli kontaktet av Ringerike og nå få ta del i klubbens debutsesong i Get-ligaen. Selv om jeg har ett år igjen på NTG følte jeg at tidspunktet var riktig for å ta neste steg i karrieren. Jeg har hørt veldig mye positivt om klubben. Gode trenere og en ung sammensveiset spillergruppe med høy arbeidsmoral som passer meg veldig bra. Jeg forventer en knalltøff sesong med mye læring og hardt arbeid. Vi må bare kjøre på og hjelpe hverandre til gode resultater så får vi telle opp poengene til slutt.

Vi ønsker Henrik hjertelig velkommen til Ringerike.

Foreløpig lag for sesongen 2018/19 kan dere se her.
Informasjon om Henrik Fayen-Vestavik kan dere se her.

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account