log in

Nyheter

Oilersspiller klar for Ringerike

  • Skrevet av Redaksjonen
Oilersspiller klar for Ringerike Foto: Roy Storvik
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Anders Tangen Henriksen som har spilt for Stavanger Oilers de siste fem sesongene er nå klar for Ringerike!

Henriksen står registrert med 144 kamper på høyeste nivå i Norge, der flesteparten av kampene har kommet i spill for Stavanger, mens han også har noen få kamper for Manglerud og Frisk Asker. I Henriksen får vi en høyrefattet forward som vi håper kan være med å bidra offensivt for oss. I tillegg har han mye erfaring fra spill på øverste nivå, som kan komme godt med hos oss siden vi er ny i det gjeveste selskap. 

Per Braxenholm har følgende å si om ny-signeringen: Vi är väldigt glada för att Anders väljer att komma till oss. Både vi och han har stor tro på att han ska kunna ta nästa steg i sin karriär här hos oss. Vi hoppas att han ska kunna bidra med sina erfarenheter från säsongerna i Stavanger och ta en större roll offensivt hos oss än vad han har gjort tidigare. Rightskytt med bra storlek som även kan bidra i det fysiska spelet. Både Martin och jag tycker det ska bli väldigt spännande att jobba med Anders nästa säsong.

Henriksen har følgende å si om hvorfor han skal spille hos oss i sesongen 2018/19: Jeg valgte å komme til Ringerike fordi jeg har hørt mye godt om både spillergruppen og klubben. Det er spennende med et nyopprykket lag med sterk arbeidsmoral som ønsker å hevde seg i toppen! Jeg forventer at det blir en tøff sesong med mye hardt arbeid. Som spiller er jeg glad i å trene mye og kjøre på, så jeg tror Ringerike passer meg midt i blinken.

Vi ønsker Anders Tangen Henriksen hjertelig velkommen til oss! 

Statistikk om vårt nyeste tilskudd i troppen kan du se her.

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account