log in

Nyheter

Oilersspiller klar for Ringerike

Oilersspiller klar for Ringerike Foto: Roy Storvik

Anders Tangen Henriksen som har spilt for Stavanger Oilers de siste fem sesongene er nå klar for Ringerike!

Henriksen står registrert med 144 kamper på høyeste nivå i Norge, der flesteparten av kampene har kommet i spill for Stavanger, mens han også har noen få kamper for Manglerud og Frisk Asker. I Henriksen får vi en høyrefattet forward som vi håper kan være med å bidra offensivt for oss. I tillegg har han mye erfaring fra spill på øverste nivå, som kan komme godt med hos oss siden vi er ny i det gjeveste selskap. 

Per Braxenholm har følgende å si om ny-signeringen: Vi är väldigt glada för att Anders väljer att komma till oss. Både vi och han har stor tro på att han ska kunna ta nästa steg i sin karriär här hos oss. Vi hoppas att han ska kunna bidra med sina erfarenheter från säsongerna i Stavanger och ta en större roll offensivt hos oss än vad han har gjort tidigare. Rightskytt med bra storlek som även kan bidra i det fysiska spelet. Både Martin och jag tycker det ska bli väldigt spännande att jobba med Anders nästa säsong.

Henriksen har følgende å si om hvorfor han skal spille hos oss i sesongen 2018/19: Jeg valgte å komme til Ringerike fordi jeg har hørt mye godt om både spillergruppen og klubben. Det er spennende med et nyopprykket lag med sterk arbeidsmoral som ønsker å hevde seg i toppen! Jeg forventer at det blir en tøff sesong med mye hardt arbeid. Som spiller er jeg glad i å trene mye og kjøre på, så jeg tror Ringerike passer meg midt i blinken.

Vi ønsker Anders Tangen Henriksen hjertelig velkommen til oss! 

Statistikk om vårt nyeste tilskudd i troppen kan du se her.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account