log in

Nyheter

Kristensen med videre

  • Skrevet av Redaksjonen
Kristensen med videre Foto: Sofie Alexandra Kitterød
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Den lokale backen, Kristian Kristensen, blir med oss også til høsten. 

Nå som Kristian har signert er han altså klar for sin tredje sesong i Ringerike-drakta. Før han kom hit for tre år siden har den lokale iskrigeren både vært innom Manglerud Star og Frisk Asker. I Frisk Asker spilte han på aldersbestemte lag, samt at han hadde et par innhopp for deres a-lag i GET-ligaen, ved siden av studier ved Norges Toppidrettsgymnas (NTG) Bærum. Etter at Kristian kom til oss før 2016/17 sesongen har han tatt store steg, og særlig på høsten i fjor viste han seg fra sin beste side.

Dette er hva Martin Boork har å si om re-signeringen: Har många egenskaper för att bli en riktigt bra back. Gjorde en väldigt bra höst förra säsongen. Hans fart kombinerat med sin storlek är spännande. På sitt bästa ett offensivt hot då han gärna följer med upp i anfall när han kan.

Selv sier Kristian: Jeg er veldig glad for at jeg kan fortsette å være en del av Ringerike. Dette blir da min tredje sesong for klubben og jeg trives veldig godt. Alle i klubben gjør en kjempejobb for alle spillerene. Ringerike har hatt mye å si når det kommer til utviklingen jeg har hatt som spiller de siste to årene og har tro på at det bare kan bli enda bedre neste år. Det skal bli gøy å prøve seg på det øverste nivået, jeg tror vi vil overraske mange!


facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account