log in

Nyheter

Svensson klar for 18/19 sesongen

  • Skrevet av Redaksjonen
Svensson klar for 18/19 sesongen Foto: Sofie Alexandra Kitterød
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Forwarden Joachim Svensson (21) blir med oss videre.

Som flere av våre andre spillere kom Joachim til oss på lån fra Frisk Asker før fjorårssesongen. Dessverre ble han skadet i sesongoppkjøringen med Frisk og var ute av spill i flere måneder. I januar fikk han begynt å vise seg frem på treninger og kamp. Totalt står han registrert med 13 kamper for oss og 38 kamper på høyeste nivå for Frisk Asker og Kongsvinger. Vi ser et potensial i Joachim og er glad for å ha han med når alt drar i gang til høsten.

- Svensson fick aldrig chansen riktigt ifjol efter en svår skada, så det ska bli spännande att se vad han går för nu när vi går på is i slutet av juli. Av det vi sett på sommarträningar så gör han ett bra jobb. Blir kul att få han med från start i år. Joachim är en väldigt användbar spelare som kan spela både cf och fw och som visade när han kom tillbaka i Januari att han passar väldigt bra in i vårat lag och spel, forteller hovedtrener Martin Boork.

Svensson har følgende å si om signeringen: Jeg er utrolig glad og takknemlig over å få lov til å fortsette i Ringerike! Jeg trives veldig bra med hele laget og teamet rundt og synes vi er en fantastisk sammensveiset og bra gjeng. Laget jobber utrolig hardt nå i sommer, så det blir gøy å prøve oss på det øverste nivået. Jeg tror vi kan overraske mange.

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account