log in

Nyheter

Skaarberg i svart og gult neste sesong

  • Skrevet av Redaksjonen
Skaarberg i svart og gult neste sesong Foto: Sofie Alexandra Kitterød
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Tobias Skaarberg er klar for spill i Ringerike neste sesong.

Backen kom til oss fra Comet før kvaliken i mars og leverte varene sine bra i svart og gult. I Tobias får vi en rutinert spiller som står registrert med hele 192 kamper på høyeste nivå for Sparta og 185 kamper for Comet.

- Skaarberg kom hit sent förra året för att hjälpa oss i kvalet. Dessvärre åkte han på en skada nästan direkt, men vi fick se tillräckligt av hans potential för att vilja ha med honom till nästa säsong. I Tobias får vi en rightback som är lite äldre och som vi inte tror har spelat sin bästa hockey än. Likt många andra i vårt lagbygge är han en riktig lagspelare och inte minst en väldigt bra person. Vi tycker det är riktigt kul att han och hans sambo nu väljer att flytta hit till Hønefoss, sier Per Braxenholm om signeringen.

Tobias fant seg raskt til rette i Ringerike når han kom hit i mars og ser frem til neste sesong: Jeg trivdes veldig godt i Ringerike fra første dag jeg kom hit før kvalet i fjorårssesongen. Alt fra treninger til ting utenom hockeyen er profesjonelt. Alle menneskene i og rundt laget, samt supporterne er fantastiske. Det skal bli veldig gøy å spille i GET-ligaen igjen. Med steinhard trening i sommer er jeg sikker på at vi kan overraske mange i sesongen som kommer!

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account