log in

Nyheter

Petter Ellefsen klar for ny sesong

  • Skrevet av Redaksjonen
Petter Ellefsen klar for ny sesong Foto: Sofie Alexandra Kitterød
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Petter Ellefsen går inn i sin andre sesong i Ringerike når han nå er klar for sesongen 18/19.

Ellefsen kom til oss fra Sverige og spill i Tingsryds AIF J20 før forrige sesong. Da han returnerte fra Sverige dro han tilbake til laget han har spilte for i ungdomsårene, Frisk Asker, før han altså ble lånt ut til oss og ble en fast innehaver og bidragsyter på vårt lag.

Boork har følgende å si om Ellefsen: Han är en spelare som växte under säsongen i Panthers tröjan förra året till att bli en nyckelspelare i laget. Petter är främst en härlig lagspelare som går först in i alla dueller och vinner många av dessa. Han besitter också i tillägg tekniska färdigheter och en bra blick för spelet som gör att han är skicklig i både offensivt och defensivt. Spännande spelare att följa med på vidare i Panthers i GET. Kommer bara bli bättre nästa år.

Hovedpersonen selv sier: Jeg har hatt et godt år i Ringerike og er veldig fornøyd med fokuset på spillerutviklingen i Panthers. Nå ser jeg frem imot å bli med på første året i Get ligaen. Aller først venter hard og god trening under sommeren, så vi er klare for nye utfordringer til høsten.

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account