log in

Nyheter

Back-kjempe med videre

  • Skrevet av Redaksjonen
Back-kjempe med videre Foto: Sofie Alexandra Kitterød
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Det jobbes godt med signeringer for neste sesong og vi er nå glade for å kunne fortelle at backen Robin Bjørnstad tar nok en sesong i Ringerike.

Bjørnstad står registrert med 74 av 74 mulige kamper i Ringerike-drakt etter at han kom til oss fra Comet Halden i 2016. Han er en skikkelig kriger og har etter overgangen blitt en viktig brikke i laget. Han har utviklet seg mye de siste sesongene og vi tror den gode trenden bare vil fortsette.

Dette er hva Martin Boork har å si om Bjørnstad: En spelare med stort hjärta som fortfarande är i utveckling. Spelar rejält och har i säsongen som varit utvecklat sitt spel med puck. En ledare i laget med en rå fysisk kapacitet, men också en äkta lagspelare som vill se andra lyckas. Massa energi och humor, men samtidigt ett enormt bra fokus på det som skal göras på eller utanför isen.

Robin Bjørnstad er glad for å være med neste sesong og ser frem til reisen videre i Ringerike. Vi har også tatt en liten prat med han og dette er hva han har å si: Det er moro og se at det arbeidet vi har lagt ned gir resultater, og at de vil ha meg med videre på reisen er kult. Jeg trives utrolig bra i Panthers og spillergruppa er herlig, vi er en sammensveiset gjeng og som har det gøy sammen. Trives utrolig godt med alle i klubben og at de er seriøse hele veien er positivt. Har utviklet meg mye under mine 2 sesonger her, og føler jeg har mer å gi. Nå venter en sommer med knallhard trening, mat og restitusjon for å være skikkelig herdet når sesongen starter.

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account