log in

Nyheter

Boork og Braxenholm med videre

  • Skrevet av Redaksjonen
Per Braxenholm og Martin Boork Ringblad, Ole Edvin Tangen. Per Braxenholm og Martin Boork
Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)

Suksesstrenerne våre blir med nok en sesong, og tar nå fatt på neste sesong som heltidstrenere. 

Vi har den store gleden av å fortelle at våre trenere blir med nok en sesong. Hovedtrener Martin Boork og assisterende trener Per Braxenholm er to viktige brikker vi er glad for å ha på plass. Fra 1. august vil de tiltre rollene som heltidsansatte, og vil da slippe å kombinere to fulltidsjobber som de har gjort i flere år nå. Dette er noe som betyr uendelig mye for hovedpersonene selv, da begge har familier med blant annet små barn som trenger oppfølging som barn gjør. Utfyllende artikkel finnes i Ringblad for de som har abonnement, den kan leses her. Trenerne har allerede startet planleggingen mot neste sesong, så flere gode nyheter kommer løpende utover våren og sommeren. 

Etter den historiske sesongen vi har hatt med opprykk til GET-ligaen er det på plass å komme med en stor takk til alle som har gjort dette mulig. Takk til våre sponsorer som har støttet oss og hatt troen på oss. Takk til trenere, lagledere og støtteapparat og spillere. Takk til alle de frivillige som har stått på hver bidige kamp og gjort gjennomføring av kampdager mulig. Takk til våre fantastiske supportere som har støttet oss hver eneste kamp og laget liv i hallen. TAKK alle sammen. Nå jobber vi mot neste sesong og gleder oss til å ta fatt på dette med dere i ryggen. 

Vi ønsker også å takke alle nye barn og foreldre som har funnet veien til ishallen. Vekst på bredde er veldig viktig for klubben og vil gi et godt fundament for fremtiden. Fortsetter den gode veksten vi har hatt de siste årene vil vi på sikt kunne rekruttere til elite. 

En stor takk ønsker vi også å rette til Frisk Asker, etter en sesong med godt samarbeid og flyt av spillere begge veier.

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account