log in

Nyheter

Viktig informasjon om morgendagen

Vi forventer storinnrykk til Schjongshallen når opprykksfinalen mellom Ringerike og Narvik skal spilles. 

Kampstart klokken 18.30.

Vær ute i god tid (uavhengig av forhåndskjøpt billett eller ikke) og finn plass ute i hallen, slik at andre ikke blir forstyrret når kampen har startet.  SHOWSKOLEN vil stå for underholdning før kampen starter, så det er absolutt ikke dumt å sitte noen minutter ekstra ute i hallen. Det er også nødvendig at du setter deg inntil sidemann, og ikke har et ledig sete mellom. Følg anvisninger fra vakter og beskjeder gitt over anlegget.

Har du forhåndskjøpt billett skal inngangen nede benyttes.

Hallen vil ikke være like varm før kampstart denne gang grunnet avfukteranlegget. For at isen ikke skal smelte, er vi avhengig av at avfukteranlegget ikke skrur seg av fordi det er for varmt og fuktig i hallen. Nå vil det være et par/tre plussgrader, men det vil bli såpass mange mennesker i hallen, så temperaturen vil stige av seg selv utover i kampen. 

Det finnes gode parkeringsmuligheter utenfor hallen, men det kan fort bli fullt. Vi anbefaler dere som har mulighet til å parkere i sentrum eller på Hønefoss videregående å gjør det, og tar beina fatt. Om dette ikke er et alternativ anbefaler vi samkjøring slik at det blir færrest mulig biler.

Vi har åpen kiosk ute i hallen, og kafeteria inne. Opplevelsen blir enda bedre med litt godt i magen, så ta med småmynt/ kort/ vipps. Det blir som vanlig puck-kaster konkurranse i andre pause, der det er tre flotte premier til de som kommer nærmest midten.

Billetter kan kjøpes her og i billettluka i hallen som åpner to timer før kampstart. Alle under 16 år kommer inn gratis (billetter kan ikke reserveres på forhånd). Billetter for alle andre koster kr. 100,- på nett og kr. 120,- i billettluka. 

VI SES I MORGEN TIL HISTORIENS STØRSTE KAMP I RINGERIKE! 

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account