log in

Nyheter

Trenerprat med Boork

  • Skrevet av Redaksjonen
Martin Boork Martin Boork
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Etter en sesong med knallhardt og målrettet arbeid har vi endelig kommet oss til kvalik, der vi skal kjempe om opprykk til Norge øverste liga. I denne forbindelse har vi tatt en prat med hovedtrener Martin Boork.

Vi har vært veldig nær kvalik de siste årene, hva er forskjellen i år fra tidligere sesonger?
Vi gleder oss til kvalik og er forventningsfulle hele gjengen. Forskjellen mellom årets lag og tidligere utgaver er en kombinasjon av god bredde i stallen, hardt arbeid blant gutta hver dag og en mental styrke i gruppa når det har spisset seg til underveis i seriespillet.

I 1. divisjon har vi stort sett ført våre kamper og styrt spillet, for Kongsvinger og Stjernen har det vært motsatt. Hvordan ser du for deg at kampbildet blir i møtet mot GET-lagene?
Kampbildet kommer til dels å bli preget av at vi møter gode lag fra en høyere nivå, og at vi til tider som mot andre gode lag i 1:e divisjon må forsvare oss bra. Når det er sagt så finnes ingen plan på endre på noe i vårt spill. Vi ska styre kampene og jobbe/male ned motstandere så langt vi klarer. Spiller ingen rolle hvem vi møter for meg eller gutta.

Om vi ser tilbake på de siste kampene har det blitt rettet litt kritikk mot klubben. Hva tenker du om dette?
Jeg respekterer at fans og sponsorer var skuffet etter at vi mistet seriemester tittelen til Narvik. Og om det finnes kritikk så skal den rettes mot meg som trener og ikke mot klubben. Valg og disposisjoner i disse kampene har handlet om en overordnet strategi om å forberede laget til kvalik på best mulig måte samtidig som vi gav oss selv en sjanse at bli nr 1 i serien. Nå slet vi med effektiviteten både mot Gjøvik og Furuset og jobber med å rette på det. Samtidig var det viktig å få spilt in to nye spillere (Tobias/Engan) og gi Andreas fullt ut en mulighet at få noen kamper før kvalik, hvis han plutselig må in i hetluften. Fasiten på denne strategien får vi i løpet av Mars. Kvaliken er tøff nok som den er. Men nå er det viktig å se fremover og ikke henge med hue fordi vi gikk glipp av et diplom fra NIHF og heller ta det igjen på best mulig måte så vi kan slå Vålerenga til høsten.

På søndag drar festen i gang og seriespillet er da glemt. Vi skal kjøre på og spille vårt beste spill i de seks kampene vi nå skal gjennom. Vi håper på god støtte fra tribunen, slik at vi kan prøve oss på det som mange mener, er det umulige. Kom og støtt oss, så skal vi krige som aldri før.

Hjemmekamper
Søndag 4. mars: Ringerike - Kongsvinger. Kl. 17.00.
Torsdag 8. mars: Ringerike - Stjernen. Kl. 18.30.
Torsdag 22. mars: Ringerike - Narvik. Kl 18.30.

Bortekamper
Søndag 11. mars: Narvik - Ringerike. Kl. 17.00.
Torsdag 15. mars: Kongsvinger - Ringerike. Kl. 18.30.
Søndag 18. mars: Stjernen - Ringerike. Kl. 17.00.

Billettinformasjon
Billetter til hjemmekampene kan kjøpes på ringbillett til kr. 100,- og i luka før kampstart til kr. 120,-. Barn under 16 år kommer inn gratis, dessverre får man ikke reservert billett til disse på nett. Innehavere av sesongkort kan benytte seg av disse på hjemmekampene. 

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account