log in

Nyheter

Fantastisk helg!

Fantastisk helg! Arkivfoto: Sofie Alexandra Kitterød

Stor forestilling søndag ettermiddag i Nordkraft Arena, samt solid kamp lørdag. Vellykket helg i nord!

Helgen ble innledet med en lett treningsøkt i Schjongshallen fredag formiddag før flyet til Narvik gikk på ettermiddagen. Vel fremme i malm-byen ladet vi opp til helgens viktige toppkamper.

Lørdag ble startet med god frokost og gåtur for å få igang kroppen til kampstart klokken 16.00. Helgens første kamp utspilte seg foran et nesten fullsatt Nordkraft Arena. Nesten 900 personer hadde funnet veien til hallen til den første av helgens to toppoppgjør. Disse personene fikk se et Narvik-lag som tok ledelsen i første periode og økte ledelsen ytterligere på tampen av andre periode. I tredje periode skulle vi få fart på sakene og scoret både en og to ganger og kampen gikk da til sudden. Avgjørelsen falt ca to og et halvt minutt inn i sudden, da vi scoret det avgjørende målet som sikret to poeng. Dette var en kamp som inneholdt alt og var virkelig en toppkamp verdig.

Dagen i dag ble startet likt som gårsdagen med frokost og tur, slik at vi var klare til kampstart klokken 14.00. Narvik-spillerne meldte før kamp av de var veldig revansjesugne etter gårsdagens tap. Boork på sin side var ikke fornøyd med gårsdagen da han følte vi manglet det lille ekstra. Mye var rettet på i dag, så i dagens kamp var det liten tvil hvor poengene skulle gå da vi vant soleklart, til slutt ble stillingen 5-1 mot ligaens nest beste lag. Det var liten tvil om at det var god stemning blant både spillere, støtteapparat og supportere etter dagens kamp.

Vi ønsker samtidig å takke for den gode støtten vi har fått fra de over 30 tilreisende fra Hønefoss. Takk!

Narvik - Ringerike 2-3 e.f.
2-1: Jensen. Söderberg, Ryttar.
2-2: Ryttar. Jensen.
2-3: Dalen. Ryttar.
Banens beste: Parks

Narvik - Ringerike 1-5
0-1: Kristensen. Söderberg, Melin.
1-2: Parks. Ellefsen.
1-3: Hansson. Ellefsen, Fuglesang.
1-4: Söderberg. Jensen, Melin.
1-5: Dalen. Engesveen.
Banens beste: Lindbom

Vi spiller vår neste kamp lørdag 10. februar, da tar vi turen til Gjøvik og ærverdige Gjøvik Olympiske Fjellhall. Etter denne kampen tar vi en liten pause grunnet landslagsopphold, så neste hjemmekamp er onsdag 21. februar, også mot Gjøvik.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account