log in

Nyheter

To blytunge kamper

  • Skrevet av Redaksjonen
To blytunge kamper Foto: Toni Edvardsen
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Før helgens kamper mot Nidaros på hjemmebane, lå allerede to kamper mot samme lag i historiebøkene. Da vi gjestet Trondheim i høst vant vi begge oppgjørene med det som var klare sifre på tavlen, men som fort kunne vært helt annerledes, da vi hadde mye stang inn og Nidaros ut. Vi gikk inn til helgens kamper med visshet om at vi måtte levere på toppnivå og krige for å sikre viktige poeng.

Gårsdagens kamp mot trønderne ble en jevn affære. Etter ordinær tid stod det 3-3, og kampen gikk til sudden death. Heller ikke i sudden fikk vi en vinner og det gikk til straffeslag. Først i begge lags syvende forsøk fikk vi endelig en vinner. Lindbom stengte buret, mens Jensen satt den avgjørende pucken inn bak en sjanseløs Nidaros-keeper. Boork var fornøyd med å få med seg to poeng fra kampen, etter det han mente var en noe svak forestilling av hjemmelaget i går.

Dagens kamp endte med et begredelig 2-3 tap. I en kamp vi skapte mest og styrte det meste, er det Nidaros som stakk av med alle poengene etter å ha vært meget effektive. Vi rullet opp store sjanser på løpende bånd, særlig i første og tredje periode. Dessverre hadde vi ikke samme effektivitet som gjestene og da endte det med et surt tap. I dag ble vi et nummer for små både foran eget og gjestenes mål. 

Denne helgen byttet lagene litt på rollen fra de forrige møtene, da vi nå hadde mye stang ut, og Nidaros inn. Vi må nullstille og lade opp til to knalltøffe oppgjør i Narvik neste helg. 

Vi ønsker å takke for all støtte vi har fått i helgens to kamper og vi håper å se alle igjen når vi spiller vår neste hjemmekamp mot Gjøvik 21. februar.

Ringerike – Nidaros 4-3 e.s.
1-0: Engesveen. Dalen.
2-0: Jensen. Söderberg, Hansson.
3-2: Ryttar. Kristensen, Söderberg.
4-3: GWG: Jensen
BB: Ryttar.

Ringerike – Nidaros 2-3
1-1: Melin. Parks, Ellefsen.
2-3: Söderberg. Melin, Jensen.
BB: Melin

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account