log in

Nyheter

FOR EN REVANSJE

FOR EN REVANSJE Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Dagens bortekamp var tilnærmet perfekt gjennomført og vi vant fortjent 6-3 mot Comet. Vi fikk dermed den revansjen vi ønsket etter det begredelige tapet i Schjongshallen lørdag.

Lørdag møtte vi altså Comet for tredje gang denne sesongen. De to foregående kampene hadde endt med to Comet-seiere, så vi var på jakt etter vår første seier mot haldenserne.

Dessverre ble det ikke slik, og historien gjentok seg da Comet sikret sin tredje seier mot oss denne sesongen. Resultatet ble 1-4 i favør gjestene, et resultat som ikke gjenspeilet hvordan kampen utspilte seg. Vi kjørte mye av kampen og lå i lengre perioder i offensiv sone. Vi produserte flere gode sjanser og vant skuddstatistikken klart. Dårlig effektivitet og slurv bakover, i tillegg til to mål i åpen kasse, gjorde at vi ikke heller denne gangen skulle få det til.

Ringblad snakket etter kampen på lørdag om et Comet-kompleks. Et kompleks håpet vi ikke at vi hadde, men spenningen med tanke på returoppgjøret i kveld var til å føle på.

Dagens bortekamp åpnet på best tenkelige måte da vi tok ledelsen i første periode. Vi spilte bra og hadde et par skudd i stolpen de første tjue, men Comet hadde også sine sjanser. 0-1 stod seg derimot til kveldens første pause.

Rett etter dropp ved periodestart i andre, scoret vi kveldens andre mål etter kun ni sekunder. Etter dette scoret vi to andre raske krige-mål og stillingen var nå hele 0-4 og vertene så litt resignerte ut. Comet hentet seg inn igjen og i slutten av andre periode får de sin redusering, og det ble igjen spenning i kampen.

Starten av tredje periode ble da så spennende som den måtte bli etter Comets sene mål i andre. Vi tok mange utvisninger og Comet fikk nok en redusering og stillingen var nå 2-4. Etter et massivt press fra Comet som jaktet nok en redusering fikk vi kjempet oss til en forløsende scoring med vel ti minutter igjen av tredje og mye kjentes da avgjort. Men både vi og Comet scoret hver vår gang som fastsatte resultatet til en 6-3 seier til oss. FOR EN REVANSJE etter en vel gjennomført bortekamp.

Ringerike – Comet 1-4
1-0: Engesveen. Nyland, Pettersson.
BB: Eiken Andresen

Comet – Ringerike 3-6
0-1: Ryttar. Svensson, Adolfsen.
0-2: Hansson. Jensen, Bjørnstad.
0-3: Fosse. Albert, Ryttar.
0-4: Svensson. Fosse, Lystad.
2-5: Ellefsen. Parks, Lafjell Ed.
2-6: Hansson. Ryttar, Jensen.
BB: Ryttar

Vi ønsker velkommen til Schjongshallen lørdag klokken 16.00 til bamsekamp og søndag klokken 15.00 til barnas dag. Håper vi ses. Alle under 16 år kommer inn gratis.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account