log in

Nyheter

Perfekt start på 2018

  • Skrevet av Redaksjonen
Perfekt start på 2018 Foto: Myhre Media v/ Kenneth Myhre
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

To kamper mot hovedstadslaget Grüner er unnagjort, og fasiten etter disse kampene er full pott og seks poeng, og dermed tabelltopp.

Etter første periode og fem minutter ut i andre periode lørdag kunne det fortsatt virke som at vi hadde juleferie. Det skurret litt både foran og bak og vi lå under hele 0-3. Kanskje det var pangstarten Grüner leverte i andre periode med kveldens tredje som sørget for at vi våknet og avsluttet ferien? For etter gjestenes tredje, handlet det stort sett bare om oss. Vi slo kraftig tilbake og scoret hele syv ganger som fastsatte resultatet til 7-3 og en meget fortjent seier og tre poeng innkassert i 2018s første kamp.

I dag var det altså klart for returoppgjøret og sesongen 2017/18 siste kamp mot Grüner. Vi vet at kampene i Dælenenga ofte blir tøffe og intense. Vi hadde forrige bortekamp friskt i minne, da vi tross seier måtte kjempe og fokusere maksimalt for å dra det i land. Med dette foran i panna, angrep vi dagens kamp i et høyt tempo og ledet komfortabelt 4-0 etter første periode. Vi startet andre periode bra, men så mistet vi fokus i et par minutter og plutselig var det spenning i kampen etter tre raske Grüner-mål. Etter dette red vi av et større press fra vertene før vi klarte å score to nye mål. I tredje periode hadde ikke vertene mye å by på, og vi cruiset det i land til en 8-3 seier. Etter to kamper mot Grüner sitter vi igjen med seks av seks mulige poeng, og er igjen serieledere. 

Ringerike – Grüner 7-3
1-3: Engesveen. Andresen, Pettersson.
2-3: Jensen. Parks, Ryttar.
3-3: Jensen. Söderberg, Melin.
4-3: Svensson. Nyland, Ryttar.
5-3: Söderberg. Ellefsen, Hansson.
6-3: Jensen. Engesveen.
7-3: Andresen. Parks, Melin.
BB: Jensen. 

Grüner – Ringerike 3-8
0-1: Engesveen.
0-2: Albert. Ryttar, Jensen.
0-3: Melin. Parks.
0-4: Pettersson. Andresen
3-5: Söderberg. Melin, Ryttar.
3-6: Parks. Jensen, Melin.
3-7: Svensson. Bjørnstad, Nyland.
3-8: Ryttar. Jensen.
BB: Ingen kåring

Nå ønsker vi hjertelig velkommen til neste hjemmekamp som spilles lørdag 13.01 mot Hasle/Løren. Kampstart klokken16.00. Ta med familie, venner og bekjente og nyt lørdag ettermiddag i ishallen. Husk varme klær.

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account