log in

Nyheter

Juleferie på tabelltopp

  • Skrevet av Redaksjonen
Juleferie på tabelltopp Foto: Sofie Alexandra Kitterød
Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)

To nye kamper mot Tønsberg er gjennomført og vi sitter igjen med 6 av 6 mulige poeng.

Lørdag ettermiddag tok vi turen til Tønsberg for sesongens tredje møte mot vikingene fra Tønsberg. Oppskriftsmessig tok vi ledelsen både en og to ganger, før vi slapp vertene inn i kampen etter litt slurvete spill. Spillerne rynket ikke nevneverdig på nesen av dette, og fortsatte sitt spill og scoret hele fire ganger etter vertenes reduseringsmål. Etter de første 40 minuttene hadde vi totalt utspilt Tønsberg og vi ledet fortjent 6-1, måltavlen burde kanskje vist en enda større ledelse, da vi hadde hatt nesten 50 skudd på mål. I de siste 20 minuttene ble det en liten kollaps og dermed spennende sluttminutter. Etter kampen konkluderte Boork med at vi bare måtte glemme siste periode, da vi slapp inn tre mål som fastsatte resultatet til 6-4.

Dagens returoppgjør ble en jevnere batalje enn lørdag, når vi tok i mot Tønsberg til det fjerde og siste møtet mellom lagene denne sesongen. I dagens kamp ble det ikke i nærheten av samme overkjøring som lørdagskampen. Vi var som forventet det førende laget fra start, men vi klarte ikke utnytte mulighetene våre, så etter første periode stod det fattige 0-0 på tavla. I andre periode skulle det derimot eksplodere. Det ble scoret hele 7 mål i andre periode, 4-3 i vårt favør. Perioden var preget av lynraske scoringer begge veier og mye spill frem og tilbake. Vi startet også tredje periode med et pang. Vi økte ledelsen etter drøyt 30 sekunder, men igjen så svinget spillet og Tønsberg reduserte halvannet minutt senere. Dette var derimot det siste målet gjestene skulle få denne kampen, mens vi scoret to ganger til. Etter en slitekamp mot et hardtkjempende Tøsberg-lag fikk vil til slutt orden på sakene og sikret tre nye poeng og tabelltopp.

Vi har altså møtt Tønsberg fire av fire ganger denne sesongen, og har tatt samtlige poeng. Vi tar nå juleferie på topp av tabellen. Vi kan bli skjøvet ned fra toppen til helgen, da Narvik og Comet (lag to og tre) møtes i Narvik. Grunnet ulikt antall lag i serien står vi over helgens runde, så disse lagene vil ha to kamper mer spilt enn oss. 

Tønsberg – Ringerike 4-6
0-1: Söderberg. Bjørnstad.
0-2: Söderberg. Ryttar, Melin.
1-3: Jensen. Melin, Ryttar.
1-4: Hansson. Jensen.
1-5: Jensen. Söderberg, Ryttar.
1-6: Ryttar. Hansson, Jensen.
Banens beste: Jensen

Ringerike – Tønsberg 7-4
1-0: Albert. Dalen, Pettersson.
2-0: Ellefsen. Fosse, Lystad. 
3-2: Albert. Bjørnstad.
4-2: Melin. Söderberg, Jensen.
5-3: Ryttar. Jensen, Söderberg.
6-4: Melin. Ryttar, Pettersson.
7-4: Eiken Andresen. Bjørnstad.
Banens beste: Melin

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account