log in

Nyheter

Full pott hjemme mot Narvik

  • Skrevet av Redaksjonen
Full pott hjemme mot Narvik Foto: Sofie Alexandra Kitterød
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Narvik kom til Hønefoss lørdag morgen som serieleder, men reiser hjem til nord søndag kveld på en tredjeplass. Vi topper nå tabellen etter 12 spilte kamper, det skal derimot sies at vi har en kamp mer spilt enn Comet på andreplass. 

Etter to kamper mot Narvik i Schjongshallen står vi altså igjen med 6 av 6 mulige poeng. Finspillet kan vel sies å ha uteblitt denne helgen, men det tok vi igjen med hard jobbing og oppofrelse i egen sone. Både lørdag og søndag kriget og kjempet vi enormt mye, og det er vel ingenting å si på at poengene ble igjen i Hønefoss. 

Lørdagens kamp endte med en 3-0 seier mot et godt Narvik-lag. Narvik åpnet kampen i relativt høyt tempo, men vi hadde god kontroll på det de kom med. Vi spilte oss også frem til store muligheter i offensiv sone, og til slutt kom scoringen, et nydelig skudd fra blå som gikk rett inn i mål. Vi pangåpnet andre periode og scoret etter drøyt 30 sekunder. Vi hadde flere gode muligheter til å øke ledelsen ytteligere, samt at Narvik også hadde sine sjaner til å sette reduseringsmålet. Mot slutten når Narvik tok ut keeper i jakten på mål, satt vi pucken i åpen kasse, og seieren var dermed i boks. Gjestene vant skuddstatistikken, men keeper Lindbom reddet samtlige forsøk. Han stod som en bauta i mål. Etter kampen var Narvik-spillerne fortvilet da de ikke hadde klart å fått pucken i mål, og dette forventet vi at de ville revansjere i dagens kamp. 

... Og revansje skulle de få, i hvertfall om vi tenker på det å få pucken i mål. Det tok kun få minutter før Narvik scoret kampens første mål. I åpningsperioden hang vi ikke med første halvdel og kunne fort ha havnet under med mer enn ett mål. Vi tok oss betraktelig opp utover i perioden og utligningen kom også som et resultat av dette. Andre periode åpnet som den første, Narvik scoret tidlig og tok ledelsen på nytt. Vi jobbet oss inn igjen i kampen og som en reprise av første periode kom utligningen nesten midtveis i perioden. Vi kom ut i tredje periode klare for å gi det siste vi hadde av krefter. Ledermålet kom tidlig i tredje periode, og det så lenge ut som at vi skulle vinne 3-2, men Narvik fikk puttet utligningen med 6 minutter igjen å spille. Her kunne luften fort gått ut av spillerne, men vi fortsatte å kjempe på, og mot slutten pådro Narvik seg en utvisning. Da tok Boork timeout for å fortelle hvordan overtallsspillet skulle være. Han må ha sagt noe klokt, for like etter satt 4-3 målet som også ble kveldens siste. 

Vi er selvsagt meget fornøyd med helgens resultater, men vi er også strålende fornøyd med et så flott publikum vi har. Takk for all støtte, både lørdag og søndag.

Lørdag. 3-0
1-0: Kristensen. Pettersson, Albert.
2-0: Söderberg
3-0: Jensen. Pettersson, Nyland.
BB Ringerike: Lindbom

Søndag. 4-3
1-1: Jensen.
2-2: Melin. Pettersson, Kristensen.
3-2: Melin. Pettersson, Hansson.
4-3: Melin. Jensen, Söderberg.
BB Ringerike: Melin


Nå tar vi en liten pause grunnet landskamper, men vi sees igjen 18 november da vi møter Gjøvik hjemme i Schjongshallen. Vel møtt!  

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account