log in

Nyheter

Før helgens kamper

  • Skrevet av Reaksjonen
Før helgens kamper Foto: Sofie Alexandra Kitterød
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Det er klart for to toppoppgjør i Schjongshallen når Narvik kommer på besøk. Vi skal nå se tilbake på de foregående kampene mellom lagene mens vi venter på helgens kamper.

Forrige gang Narvik gjestet Schjongshallen ble det to målrike oppgjør mellom to gode lag. Helgens kamper den gang endte med en storseier og et knepent tap. Den første kampen mellom lagene huskes nok best for lokalgutten Rian sin debut i mål, i Lindbom sitt fravær grunnet sykdom. Rian gjorde flere gode redninger som holdt oss inne i kampen. Det var lite Rian kunne gjøre for å forhindre et knepent 5-7 tap. Mon tro om det var høye skuldre hos våre spillere da mye som stod på spill (med tanke på kvalikplass).

Helgens andre kamp ble helt annerledes enn den første. Det kunne kanskje virke som vi skulle slite litt også denne dagen, da Narvik scoret kampens første mål. I stedet for å kapitulere etter gjestenes scoring, malte vi på og kjørte vårt spill hele veien, og dette gav resultater. Til slutt stod det 8-1 på tavla og vi fikk en skikkelig revansj etter tapet dagen før.

På hjemmebane har vi de siste sesongene hatt god kontroll på Narvik, da vi har vunnet fem av de siste seks oppgjørene. Dette er derimot historie, og vi vet at Narvik i år har det beste laget de har hatt på flere år. Vi må være klare fra første dropp og kjempe gjennom hele helgen for at samtlige poeng skal bli igjen i Hønefoss.

Vi kommer som kjent fra to seire i Trondheim, mot fjorårets seriemester Nidaros. Narvik kommer også fra to seire mot Grüner på hjemmebane. Før helgens kamper topper Narvik tabellen med 24 poeng, mens vi kommer like bak med 21 poeng.

Møt opp og støtt våre lokale iskrigere i det som ventes å bli meget underholdende kamper. I tidligere oppgjør mellom Ringerike og Narvik har det alltid blitt scoret mange mål, siden 2012 viser statistikken at det kun er to kamper der det ble scoret tre mål, i alle andre har det blitt scoret langt flere. Det er bare å kle seg godt og ta med seg familie, venner og bekjente til Schjongshallen for spennende og målrike oppgjør.

Ringerike – Narvik. Lørdag klokken 16.00. GRATIS INNGANG. Skøytedisko for barn og voksne fra kl. 19.00-21.00.

Ringerike – Narvik. Søndag klokken 14.30. FAMILEDAG med barna i fokus. Gratis pølse og is på barna etter kamp, samt møte med spillere. De under 16 år kommer som vanlig inn gratis.

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

get logo

Log in or create an account