log in

Nyheter

Full pott etter fire kamper

  • Skrevet av Redaksjonen
Full pott etter fire kamper Foto: Kenneth Myhre. Myhre Media
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Runden startet med bortekamp i Grünerhallen lørdag 7. oktober og ble avsluttet hjemme i Schjongshallen i dag.

Lørdagskampen endte med 5-2 seier for oss, og noen vil si at litt oppskriftsmessig fikk vi med oss tre poeng hjem. Kampen huskes kanskje best for to omdiskuterte situasjoner, der Grüner scoret med 6 mann på banen (pluss keeper i mål), samt et mål som ble bortdømt for oss grunnet en forseelse i egen sone. Men sett bort fra dette, leverte gutta en godkjent bortekamp. En god Lindbom holdt oss inne i kampen i første periode, mens i andre periode kjørte vi kampen fullstendig, og burde kanskje ledet mer enn hva vi faktisk gjorde. Tredje periode ble litt avventende etter en solid ledelse etter de to første periodene. Vertene klarte aldri å slå helt tilbake, dermed sikret vi tre viktige poeng på bortebane. Kort oppsummert fra lørdagens kamp; når vi fikk spillet til å sitte og tempoet var høyt, hadde ikke Grüner noe å stille opp med.

Før dagens kamp mot Grüner på hjemmebane forventet vi oss revansjesugne spillere fra Oslo. Men Grüner kom aldri opp på nødvendig nivå og kampen endte derfor 9-2 til oss. 

Første periode var preget av litt nølene og rolig spill fra begge lag. Selv om det gode og fartsfylte spillet uteble, klarte vi likevel å score tre mål før første pause i en ellers jevnspilt periode. I andre periode økte vi tempoet og vi fikk satt pasningsspillet bedre som resulterte i fire nye mål. Tredje periode ble som den måtte bli med en så stor ledelse fra de to først periodene, spillerne puttet et par mål og cruiset inn nok en seier over Grüner. Litt dårlig fokus ved et par anledninger førte til to Grüner- reduseringer. Sett bort fra dette jobbet samtlige spillerne disiplinert gjennom kampen og til slutt ble dette en veldig overbevisende seier.

Grüner - Ringerike 2-5
0-1: Söderberg. Nyland, Engesveen
1-2: Engesveen. Fuglesang, Bjørnstad
1-3: Hansson. Fosse, Dalen
1-4: Söderberg. Jensen, Pettersson
2-5: Ellefsen. Fuglesang, Melin

Ringerike - Grüner 9-2
1-0: Engesveen. Dalen
2-0: Engesveen. Melin, Dalen
3-0: Söderberg. Jensen, Albert.
4-0: Ryttar. Hansson, Fosse.
5-0: Fosse. Lystad, Ryttar.
6-0: Engesveen. Melin. Dalen.
7-1: Söderberg. Jensen, Adolfsen.
8-1: Albert.
9-1: Engesveen. Dalen, Melin.

Neste kamp for oss er borte mot Hasle Løren førstkommende lørdag klokken 16.00, så ta gjerne turen til Lørenhallen. Onsdag 18.10 klokken 19.00 er det klart for nye hjemmekamp og vi ønsker velkommen til returoppgjøret mot Hasle Løren.

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

Log in or create an account