log in

Nyheter

6 poeng etter sesongens første to kamper

  • Skrevet av Redaksjonen
6 poeng etter sesongens første to kamper Foto: Frank Tverran
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

De to første kampene i årets sesong er gjennomført og vi sitter igjen med 6 av 6 mulige poeng etter oppgjørene mot Tønsberg.

Sesongens første kamp spiltes på lørdag i Schjongshallen foran nesten 500 tilskuere på tribunen. Lørdagskampen var en meget underholdende kamp som til slutt endte med en fullt fortjent 5-0 seier. Vi leverte både offensivt og defensivt, mens de få gangene Tønsberg skapte noe, stod Lindbom solid bakerst og skapte trygghet som gjorde jobben enklere for de andre utespillerne.

Martin Boork var en fornøyd mann etter serieåpningen da det var en solid laginnsats som førte til våre første tre-poenger. Gledelig at det var fem ulike målscorere denne kampen. – Vi malte på, og spilte spillet vårt. Alle holdt seg til det harde arbeidet, sa Boork til Ringblad etter kampen.

Returoppgjøret i går kveld ble vel så underholdende som det første møtet mellom lagene. I første halvdel av kampen var vi det beste laget, men vi slet med nøyaktigheten og effektiviteten. Den siste perioden gikk spillet mye frem og tilbake og begge lag kom til gode sjanser. Mot slutten når Tønsberg tok ut keeperen i jakten på utligning, kom det mål litt i «hytt og pine». Til slutt ble resultatet 4-6 etter to mål i åpen kasse for vår del.

Boork konkluderte etter kampen at vi sleit i visse deler av kampen, mens Tønsberg gjorde det bra. I gårsdagens kamp gjorde vi det til tider vanskelig for oss selv i spillet med puck. Men selv med litt varierende spill, var Boork fornøyd med at vi fikk med oss tre poeng hjem og dermed full pott etter to kamper.

Begge kamper sett under ett har vi vært det beste laget, selv om Tønsberg fikk sine sjanser til å stikke kjepper i hjulene for oss. Tønsberg viste at de er et godt lag som vil bli en vanskelig nøtt å knekke utover i sesongen da de jobber hardt og kommer til gode sjanser.

Ringerike – Tønsberg 5-0
1-0: Engesveen.
2-0: Söderberg. Ryttar, Nyland.
3-0: Dalen.
4-0: Kristensen. Hansson, Jensen.
5-0: Ryttar. Nyland.
Se målene fra lørdagens kamp her. 

Tønsberg – Ringerike 4-6
0-1: Ellefsen. Fuglesang, Eiken Andresen.
1-2: Engesveen. Söderberg, Ryttar.
1-3: Engesveen. Fosse, Melin.
2-4: Söderberg. Ryttar, Nyland.
3-5: Jensen. Albert, Ryttar.
4-6: Melin. Fuglesang, Bjørnstad.
Se målene fra gårsdagens kamp her.

Neste kamp er lørdag 7. oktober, da reiser vi inn til Oslo for møtet med Grüner. Neste hjemmekamp er påfølgende onsdag, 11. oktober, også mot Grüner. 

facebook large instagram large

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

Log in or create an account