log in

Nyheter

Lokale spillere med videre

T.v: Andreas Rian. T.h: Nikolai Dalen Foto: Frank Tverran T.v: Andreas Rian. T.h: Nikolai Dalen

Vi kommer fra en bra samling i helgen der samtlige spillere har vist bra innsats. Mange nye fjes fikk vist seg frem og resultat av dette vil vi komme tilbake til senere. Vårt fokus akkurat nå er at forwarden Nikolai Dalen og keeper Andreas Rian også neste sesong vil være å se i Panthers-drakta!

Om Nikolai og Andreas har Boork følgende å si: Nikolai kommer att göra sin 5:e säsong i Panthers och vi är väldigt glada att Dalen fortsätter. Det blir kul att se en fullt återställd Niko som efter sin allvarliga skada för två säsonger sen kan köra en full barmarksträning inför denna säsong. Niko har speed och blivit ännu mera kraftfull i sitt spel sista säsongen. En intensiv spelare med alla färdigheter att ta nästa steg som spelare.

Andreas tog stora steg förra säsongen och har gjort ett bra jobb så långt i sommar. Det finns en stor möjlighet att unga Rian kommer att överraska många när han ska visa vad han går för i starten av säsongen. Det blir spännande att se.

Vi har også tatt en prat med Nikolai og Andreas. Nikolai sier at det blir spennende for laget og han gleder seg masse til seriestart: Det blir spennende for laget, vi har jo beholdt mange viktige deler av laget i år og de som er på vei inn ser lovende ut, så tror det kan bli veldig bra.For min del har jeg lyst til bidra enda mer til laget og nå som jeg får skikkelig sommertrening uten noen rehab, så gleder jeg meg masse til start!

Andreas er enig med Nikolai og gleder seg til start: Jeg gleder meg til neste sesong, og fortsette å bygge videre fra forrige sesong. Fikk mulighet til å vise meg fram i fjor, og skal jobbe hardt for å bli god nok til å prestere godt i år også.

Ringerike Panthers 2017-18

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account