log in

Nyheter

Årets andre nykommer er klar

Eivind Eiken Andresen Foto: Dan K. Reinli Eivind Eiken Andresen

Forwarden Eivind Eiken Andresen er klar for spill i svart og gult neste sesong. Eivind er en spiller vi har sett på lenge, så vi er veldig glad for at han nå kommer til oss.

Eivind er en 22 år gammel forward og har i likhet med Max Pettersson og Kristian Kristensesn, gått gradene i Frisk/Asker. På slutten av 2015/16 sesongen bestemte Eivind seg for å gå til Tønsberg Vikings og fikk spilt noen kamper kledd i rødt, men som kjent gikk dessverre Vikings konkurs veldig nær sesongstart 2016/17, så ferden gikk da videre til Gjøvik. 


Eivind är en skridskoskicklig spelare som har en massa offensiva kvaliteer men som också visade bra defensiv diciplin av det jag sett i Gjövik. Bra i spelet över hela banan, med puck och utan puck. En modern ytterforward, forteller Martin Boork.

Vi har også tatt en liten prat med Eivind som sier dette: Jeg har lyst til å spille i Panthers fordi at jeg synes det virker som det beste alternativet for meg sportslig sett. Har fått inntrykk av at klubben drives fornuftig og proft og at det både er fokus på laget, men også på å hjelpe hver enkelt spiller i sin utvikling. I tillegg virker det som at det er et veldig bra miljø som man kan trives i.

Vi ønsker Eivind hjertelig velkommen til Panthers og Hønefoss! 

Statistikk: Eivind Eiken Andresen
Ringerike Panthers 2017-18

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account