log in

Nyheter

Spennende angrepsspiller klar for Panthers

Mikael Hansson. Foto: Privat Mikael Hansson.

Vi har gleden av å fortelle at vi har sikret oss en ung og lovende spiller i Mikael Hansson. Mikael er en 20 år gammel center fra Sverige som har gått gradene i Mora IK. 

Mikael Hansson kommer fra spill i Mora SuperElit, der han i tillegg hadde kapteinsrollen. Han har også gjort innhopp i Sveriges nest beste liga, Allsvenskan, for Mora IK, så han er uten tvil en veldig lovende og god spiller som kommer hit for å utvikle seg videre.

Mikael är en hårtjobbande tvåvägscenter som har framtiden för sig. Har bra färdigheter med puck och verkligen en vilja att utvecklas som är så viktig hos oss. – Martin Boork

Dette er hva Mikael har å si: Jag har valt spel i Ringerike för att jag har fått en positiv bild på hur klubben arbetar kring det sportsliga. Jag har fått rekommendation från Thomas Melin om klubben, att det är en seriös klubb som vill uppåt. När Thomas rekommenderade Ringerike sa han att det är ett bra ställe att utvecklas på vilket jag tror på! Sen har jag haft en bra konversation med tränare Martin om vad som gäller i klubben vilket gjorde det till ett lätt val.

Mora har også tidligere gitt oss gode spillere i Westman og Melin, som de siste fem årene har vært store bidragsytere i Panthers.

Vi ønsker Mikael hjertelig velkommen til Panthers og Hønefoss! 

Statistikk: Mikael Hansson

Ringerike Panthers 2017-18

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account