log in

Nyheter

To back-kjemper har signert

Vi er stolte av å kunne fortelle at Robin Bjørnstad og Dennis Ryttar har signert og er klare for ny sesong i Panthers-drakta!

Begge kom til oss før 2016/17 sesongen og de leverte en god første sesong for oss, og de skal nå gyve løs på sin andre sesong i svart og gult. Boork og Braxenholm er veldig glad for å ha med disse hardtkjempende backene videre, da de bidrar med stabilitet og trygghet bakover. De vil uten tvil være viktige brikker for oss også neste sesong.

Bjørnstad kom til oss fra Comet før forrige sesong, han trives i Hønefoss og Panthers og har ingen planer om å reise hjem til Halden med det første.

- Treningsmiljøet i klubben er bra. Det var også avgjørende at Boork valgte å fortsette som trener. Utover det trives jeg utrolig bra i klubben! Har stor tro på at vi skal gå hele veien neste år, siden det bare var små marginer som gjorde så det ikke holdt i år. 

Før forrige sesong flyttet også Ryttar over grensen fra Sverige og har funnet seg godt til rette i Hønefoss.

- Valde att skriva på för ett år till för att jag trivs i Panthers och tror på det klubben vill göra. Så som säsongen slutade, med att vi inte nådde vårt mål för säsongen (kvalik) så finns en revanschlust att nå dit till kommande år

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account