log in

Nyheter

Spennende kamper mot Bergen

Spennende kamper mot Bergen Foto: Frank Tverran
Lørdag endte kampen mot Bergen med et knepent tap, mens i dag ble det en fortjent seier mot samme lag. Vi sikret dermed tre livsviktige poeng i kampen om kvalikplass med dagens seier.
Dagens kamp åpnet vi utrolig bra, vi presset Bergen og gjorde de lave, så det var veldig fortjent at vi gikk opp i ledelsen ti minutter inn i første periode. Dette ble utrolig nok det eneste målet denne perioden, vi skapte flere store sjanser, men vi var ikke effektive nok.
 
Andre periode startet vi i overtall, da Bergen dro på seg en utvisning i slutten av første. Dette overtallsspillet utnyttet vi da vi scoret minuttet inn i perioden. I denne delen av kampen kjørte vi rundt med Bergen, og det gikk kun et par minutter til før vi igjen satt pucken i mål, til 3-0. Dette resultatet så ut til å holde seg til andre pause, men Bergen reduserte med minuttet igjen av perioden, etter slurv og dårlig fokus fra vår side. Denne perioden hadde Bergen kun hatt et par skudd mot mål, så det var noe ufortjent at de fikk reduseringen. 
 
Reduseringen gav mye energi til Bergen og de presset på i starten av tredje periode. Etter vel tre minutter scoret de igjen, og plutselig ble kampen veldig spennende. Utligningen kom med syv minutter igjen av tredje periode. Vi fortsatte å presse og skape sjanser, dette førte til at Bergen fikk en utvisning med drøye fem minutter igjen. Nå var vi effektive og dyktige og satt den fjerde og avgjørende pucken i mål. Bergen presset voldsomt på de siste minuttene, men flere mål ble det ikke og dermed vant vi til slutt fortjent 4-3. 
 
Vi hadde full kontroll på Bergen de første to periodene, men vi slapp de lett til ved et par anledninger som gjorde kampen ulidelig spennende. 
 
Ringerike - Bergen 4-3
1-0: Melin. Scott Hagen, Moen 
2-0: Scott Hagen. Westman, Melin 
3-0: Pedersen. Amble
4-3: Dalen. Scott Hagen, Melin
Banens beste: Scott Hagen
 
Gårsdagens kamp mot Bergen var en helt annerledes kamp. Vi kom aldri opp i ønsket tempo og Bergen kjørte spillet den første perioden. Bergenserne gjorde sakene bra, så det var fortjent at de gikk til den første pausen med en 0-1 ledelse. 
 
I andre periode hang vi mer med, så utligningen satt fire minutter inn i perioden. Spillet gikk mye frem og tilbake, men vi klarte ikke skape de helt store sjansene denne perioden. Midtperioden endte målløst. 
 
Med litt i overkant av to minutter igjen av kampen scoret Bergen det avgjørende målet. Det var veldig kjedelig at vi ikke fikk kampen til overtid, men sett kampen under ett var det ikke ufortjent at Bergen trakk det lengste strået i gårsdagens kamp. 
 
Ringerike - Bergen 1-2
1-1: Engesveen. Albert
Banens beste: Lindbom 
 
Neste uke møter vi Hasle/Løren til kamp både onsdag og lørdag. Hasle ligger på plassen bak oss, så dette blir uten tvil superspennende og veldig viktige kamper. Vi håper dere blir med til Oslo, kampstart klokken 19.00, men vi håper enda mer at dere møter opp på hjemmebane lørdag klokken 16.00. 
 
PS: 5. rekka setter opp gratis buss til Oslo førstkommende onsdag med avreise fra Schjongshallen klokken 17.15. Påmelding til Vegard på telefon 98217127.
facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account