log in

Nyheter

Overbevisende kamper mot Furuset

Overbevisende kamper mot Furuset Foto: Frank Tverran
To kamper mot Furuset er ferdigspilt og vi har tatt to oppskriftsmessige seiere der resultatet sammenlagt ble 9-2. Onsdagens kamp endte med en 2-5 seier borte og dagens kamp endte med en 4-0 seier hjemme.

Dagens kamp startet forrykende i Schjongshallen. Vi var farlig frampå flere ganger og etter fem minutter skulle vi få betalt for presset. De Jonge satt pucken i mål og åpnet målprotokollen i dagens kamp. Vi fortsatte trykket mot Furuset sitt mål og etter et par nye minutter lå pucken i mål igjen. Det så ut som at vi skulle gå til pause på denne stillingen, men med under 2 minutter igjen av perioden scoret vi igjen. Vi gikk til pause med en fullt forjent 3-0 ledelse, som også kunne vært større hadde vi vært mer effektive.

Den andre perioden ble jevnere spillemessig, og vi slapp til Furuset ved flere anledninger. En god Lindbom sørget derimot for at vi gikk inn til siste periode med en 3-0 ledelse.

Det så ut som at Panthers-spillerne var fornøyd med resultatet, mens Furuset heller ikke presset på vesentlig mye mer i den siste perioden. Spillet gikk frem og tilbake i denne perioden, og det skulle drøye i nesten 15 minutter før vi fikk scoret igjen. Mot slutten av kampen ble det litt småampert og det ble utdelt noen utvisninger, men flere scoringer ble det ikke, dermed vant vi 4-0. I dag ble en god første periode avgjørende, mens i de to andre gjorde vi jobben for å sørge for at poengene ble igjen i Hønefoss.

Ringerike – Furuset 4-0
1-0: De Jonge. Albert, Pettersson
2-0: Melin. Engesveen, Hopen
3-0: De Jonge. Pettersson, Albert
4-0: Scott Hagen. Melin, Bjørnstad
Banens beste: De Jonge

I midtukekampen på onsdag dro vi atter en gang over Sollihøgda og inn til Oslo for det første møtet med Furuset i andre halvdel av sesongen.  I starten av kampen bar spillet preg av to lag som som ville mye, så spillet gikk mye frem og tilbake. Furuset skulle få æren av å score det første målet da de fikk mulighet i powerplay med ca 13 minutter igjen av åpningsperioden. Som så mange andre ganger tidligere i sesongen, så tok det ikke lang tid før vi svarte. 12 sekunder tok det fra pucken lå i vårt mål, til pucken lå i Furuset sitt. Det tok ikke mange minuttene før vi fikk mulighet i powerplay, og nå var det vår tur til å score i overtallsspill, dermed gikk vi til pause på stillingen 1-2.

Andre periode var ikke mange sekundene gammel når Furuset gikk i angrep og scoret utlikningsmålet. Etter dette presset Furuset på for å få et nytt mål, men så ble de noe ivrige og dro på seg et par utvisninger og dermed var det vi som scoret  og gikk opp i ledelsen igjen. I det Furuset hadde fått alle spillere tilbake på is etter et tre mot fem undertall, økte vi ledelsen til 2-4.

Tredje periode kontrollerte vi og slapp ikke til Furuset til de veldig store sjansene, mens vi utnyttet en forsvarsfeil av Furuset og scoret det femte målet for kvelden. Vi tok med oss tre vel fortjente poeng hjem til Hønefoss etter seieren mot et godt Furuset-lag.

Furuset – Ringerike 2-5
1-1: Albert. Ryttar, De Jonge
1-2: Melin. Scott Hagen, Moen
2-3: Scott Hagen. Westman, Melin
2-4: Engesveen. Ryttar, De Jonge
2-5: Engesveen
Ingen banens beste utdeling

Neste hjemmekamper er neste helg, både lørdag og søndag, for da tar vi mot Bergen til dobbeltoppgjør! Kampstart lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 15.00.

VELKOMMEN!

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account