log in

Nyheter

Utklassing de første 20 minuttene

Utklassing de første 20 minuttene Foto: Frank Tverran

De første 20 minuttene handlet det kun om Ringerike. Vi tillot ikke Grüner å etablere noe form for spill i vår sone, samtidig som vårt spill i offensiv sone luktet svidd og vi scoret hele fire ganger før første pause. Skuddstatistikken så langt viste 15-2.

I andre periode inviterte vi Grüner inn i kampen igjen med slapt forsvarsspill ved et par anledninger og plutselig var stillingen 4-2. For første gang i kampen var det spenning i Schjongshallen, og mindre spennende ble det ikke når vi fikk keeper Lindbom utvist (matchstraff) i sluttminuttene av andre periode. I samme situasjon fikk også Grüner en spiller utvist. Lagene spilte 4 mot 4, men det ble ikke flere mål i midtperioden. Og skuddstatistikken i en mer jevnspilt periode viste 5-7. Vi måtte starte tredje periode i undertall grunnet Lindbom sin utvisning, og da scoret gjestene nok en gang og stillingen ble 4-3. Etter reduseringen handlet det for det meste om oss igjen, heldigvis. Vi scoret tre ganger til og fastsatte sluttresultatet til 7-3, mye takket være en god Rian som kom inn i slutten av midtperioden. Kampen sett under ett var det en fortjent seier, der vi kommer til å huske en førsteperiode som var tatt ut av læreboka.

Ringerike - Grüner 7-3
1-0: Moen. Melin, Ryttar
2-0: Nyland. Westman, Scott Hagen
3-0: Melin. Scott Hagen, Pettersson
4-0: Albert. Fosse, Ryttar
5-3: Engesveen. Scott Hagen
6-3: Melin. Moen, Westman
7-3: Scott Hagen. Westman
BB: Andreas Rian


Onsdagens kamp endte dessverre med 5-1 tap på bortebane mot samme lag. Vi tok ledelsen i første periode, og hadde initiativet i kampen, men et par heldige overtall til Grüner i andre periode gjorde at de fikk scoringene og energien de trengte. Før utlikningsmålet kom hadde vi kjørt kampen og gjort spillerne deres slitne, så det var synd for oss at kampbildet ble som det ble i midtperioden. Boork uttalte etter kampslutt at han synes laget gjorde en bra prestasjon i to perioder og at vi fikk to tøffe mål imot oss som gir Grüner den energien de trengte.

Lagene gikk inn til siste pause på stillingen 2-1 til vertene. Grüner gikk ut hardt og fikk nok en scoring noen minutter ut i tredje periode. Etter denne scoringen gikk luften litt ut av spillerne og de fant ingen måte å score på. I sluttminuttene når vi prøver å presse på for redusering får vertene et par enkle scoringer som gjorde at resultatet tilslutt så litt småstygt ut. Boork fortalte at spillerne ble stresset etter 3-1 målet, noe også spillet bar preg av. Han konkluderer med at det egentlig ble styggere enn hva det hadde behøvd å være.

Grüner - Ringerike 5-1
0-1: Melin. Scott Hagen, Westman

Ståa etter to nye kamper er at vi fortsatt innehar den viktige andreplassen på tabellen. Vi håper dere tar turen til Schjongshallen førstkommende onsdag, da vi får besøk av Gjøvik. Kampstart klokken 19.00. Billetter kjøpes her: Ringerike - Gjøvik 11.01 kl. 19.00

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account