log in

Nyheter

Tar juleferie på andreplass

Endelig juleferie Foto: Frank Tverran Endelig juleferie

Ett magisk minutt i andre periode sørget for en 3-2 ledelse etter å ha ligget under 2-0 nesten halve kampen. Men dessverre endte dagens kamp i Halden med 4-3 tap i sudden. 

Det var høye forventninger til dagens kamp etter onsdagens oppvisning mot Comet. Men i dag gikk det dessverre ikke veien, vi kom ikke opp i ønsket tempo og pasningene var litt for upresise. Comet åpnet kampen i et høyt tempo, og scoret allerede etter 19 sekunder. Drøye 7 minutter senere fikk hjemmelaget utvisning, men vi fikk ikke satt spillet og i stedet scoret Comet i undertall. Dette stod seg til pause. Vi var litt friskere i andre periode, og plutselig fikk vi ett minutt der pucken virkelig gikk dit vi ville, i Cometburet, hele tre ganger. Plutselig stod det 2-3 til oss og kampen var snudd til stor jubel fra våre spillere. Dette stod seg til pause, og nesten hele tredje periode. Da skjedde det som ikke skulle skje. Comet hadde fått en spiller utvist med ca 1,5 minutt igjen av tredje periode, det så da lovende ut for oss i forhold til å få med alle tre poengene hjem. Dessverre pådro også vi oss en utvisning med litt over minuttet igjen av tredje, da tok selvsagt Comet ut keeper og spilte overtall 5 mot 4 og da fikk de scoringen de hadde jaktet hele perioden. Stillingen etter tre perioder var da 3-3. I sudden trakk hjemmelaget det lengste strået og fikk det ekstra poenget. 

 
Hjemmelaget spilte i dag på det nivået vi gjorde på onsdag, samtidig som vi ikke var helt på topp i dag. Onsdag var vi det klart beste laget og stengte Comet fra vår sone, slik at de ikke fikk skapt de store sjansene foran Lindbom. Onsdagskampen vant vi dermed fullt fortjent 2-0. Etter fire spilte kamper mot Comet i årets sesong, sitter vi altså igjen med 8 av 12 mulige poeng. 

I dag har alle lag vært i aksjon, og det spilles to kamper i morgen. Uansett resultat i morgendagens kamper, vil vi ta juleferie på en velfortjent andreplass. Serien starter opp igjen 4. januar, da reiser vi til Oslo der vi møter Grüner. Neste hjemmekamp er lørdag 7. januar, da er det Grüner som kommer til Hønefoss. Kampstart klokken 19.00. Møt opp! 

Kjøp billetter her

Tabell 1. divisjon 

Lørdag, 4-3:
1-0: Olsson. Lindholm, Berg
2-0: Egeland. Olsson
2-1: Pettersson. Hopen
2-2: Scott Hagen. Melin, Westman
2-3: Moen. Engesveen
3-3: Klang. Weberg, Paulsen
4-3: Olsson. Skaarberg, Egeland

Onsdag, 2-0:
1-0:Ryttar. Pettersson, Albert
2-0: Melin. Scott Hagen, Westman
facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account